IQMS rapporteert indrukwekkende uitbreiding en winstgevendheid

Een halfjaarlijks bedrijfsoverzicht demonstreert groei in meerdere afdelingen en toegenomen verkoop

PASO ROBLES, Californië.--(BUSINESS WIRE)-- 20100716 --

IQMS, een innovator op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van Enterprise Resource Planning (ERP)-productiesoftware, heeft vandaag het halfjaarlijkse statusoverzicht voor 2010 aangekondigd. Met tekenen van economisch herstel heeft IQMS gestadige vooruitgang geboekt op verschillende gebieden, waaronder bedrijfsbrede uitbreiding en toegenomen winstgevendheid. Van een toegenomen aantal werknemers tot uitgebreide softwareontwikkeling en in het aantal nieuwe cliëntbedrijven ziet IQMS dit jaar sterke groei vergeleken met het afgelopen jaar.

Dankzij de altijd aanwezige lean-principes binnen de organisatie is de winstgevendheid een indrukwekkende 50% hoger. “IQMS heeft een heel goed jaar met projecties dat deze trend zich voorbij 2010 voortzet”, zegt Randy Flamm, president en oprichter van IQMS. “We hebben altijd uitbreiding en ontwikkeling omarmd en onze planning en ons beraad levert resultaat voor ons op. We zijn er trots op dat wij niet alleen geen mensen hebben moeten ontslaan, maar dat we praktisch elke afdeling in het bedrijf met dubbele cijfers hebben kunnen laten groeien. Door deze groei kunnen we gemakkelijker en sneller reageren op herstel in de industrie.”

Cijfers van IQMS laten bij het merendeel van de afdelingen een toename zien met dubbele cijfers met een totale werknemersgroei van 21% ten opzichte van vorig jaar op dit moment – wat ook al een toename was vergeleken met het jaar daarvoor. Door ons te concentreren op de kleine tot middelgrote productiemarkt en op ontwikkeling in nieuwe gebieden, nam het aantal nieuwe cliënten met een krachtige 25% toe. Sinds vorig jaar heeft IQMS met de fabrikant in gedachten en met de hulp van hun Community Server-klantportaal verschillende nieuwe applicaties en modules ontworpen. Van de EnterpriseIQ BlackBerry-applicatie die verhoogde mobiliteit mogelijk maakt tot de binnenkort uit te geven Process Monitoring-module, heeft alle ontwikkeling de EnterpriseIQ ERP-reeks producten verder uitgebreid.

“We zijn zeer verheugd met de toewijding en het harde werk van onze hele organisatie,” voegt Flamm toe. “IQMS zal zich blijven inzetten om onze marktpositie te versterken door oplossingen te ontwikkelen die aan de behoeften van onze klanten tegemoet komen en daarbij steeds onze ongeëvenaarde reputatie op het gebied van uitstekende ERP-oplossingen en klantenservice van kwaliteit te handhaven.”

Informatie over IQMS

Sinds 1989 heeft IQMS zich bezig gehouden met het ontwerpen en ontwikkelen van ERP-software voor de repetitieve, verwerkings- en discrete productie-industrieën. Op dit moment levert IQMS leidende real-time productie-, boekhoudkundige-, productiecontrole-. kwaliteitscontrole-, toevoerketen-, CRM-en eBusiness-oplossingen voor de automobiel-, medische, verpakkings-, consumentengoederen- en andere productiemarkten. De innovatieve ondernemingssoftwareoplossing uit één bron, EnterpriseIQ, biedt volledige functionaliteit en schaalbare oplossingen, in één enkele database. Met vestigingen in Noord-Amerika, Europa, Azië en India, is IQMS fabrikanten in de hele wereld van dienst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
IQMS
Daniele Fresca, Marketingdirecteur
dfresca@iqms.com

805-227-1122