Gemeente Roermond

Antiekmarkt verplaatst naar Munsterplein i.v.m. Jazz- & Bluesnight

Zaterdag 17 juli a.s. wordt de wekelijkse antiekmarkt op het Kloosterwandplein verplaatst naar het Munsterplein. Dit gebeurt in verband met het evenement Roermond Swingt!, dat diezelfde avond en de dag ervoor op het Kloosterwandplein plaatsvindt. De antiekmarkt duurt van 9.30 tot 17 uur.

Roermond swingt! is een combinatie van de Jazz- & Bluesnight. Op vrijdagavond 16 juli begint om 19.00 uur de Bluesnight. Op zaterdagmiddag om 16.00 uur start de Jazznight. Meer informatie over het programma is te vinden op www.roermondswingt.nl. Het evenement is gratis toegankelijk.

Zaterdag 31 juli wordt de weekmarkt verplaatst naar het Munsterplein en de omliggende straten. Dit gebeurt in verband met het kampioenschap TimbersportS voor de Benelux, dat op zondag 1 augustus op de Markt wordt gehouden. STIHL TimbersportS is een internationale houthakkerscompetitie met oorsprong in Canada, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland. Lokale wedstrijden groeiden snel uit tot krachtmetingen op hoog sportief niveau. Meer informatie op: www.stihl.com/timbersports.

Eerste publicatiedatum: 12-07-2010 Bijgewerkt: 12-07-2010