Gemeente Dongen

Kom 17 juli om 10.00 uur naar het Looiersplein

Publicatiedatum: 13-7-2010

Zaterdag 17 juli presenteert het college van B&W de reacties op de estafettestokjes die sinds 8 juli in Dongen, s Gravenmoer, Klein-Dongen en Dongen-Vaart rondgaan. U bent om 10.00 uur van harte welkom op het Looiersplein. Er is gelegenheid om met de vijf portefeuillehouders van gedachten te wisselen over de thema's.

Er zijn inmiddels ruim 150 reacties binnengekomen via communicatie@dongen.nl. 'Gewone' inwoners reageren, vertegenwoordigers van instanties of verenigingen en bijvoorbeeld directeuren van een school of onderneming. Dat levert een bijzondere lijst met reacties op. Cluster Communicatie neemt de reacties door en publiceert ze op de website. De reacties kunt u hier teruglezen.

Veel mensen zijn fanatiek in het doorgeven van het stokje: ze vragen de themas digitaal op en gaan zelf op pad om nog meer reacties binnen te krijgen. Dat gebeurt vooral bij de jeugd. Er zijn ook mensen die reageren naar aanleiding van de berichtgeving in de Informatiekrant van vorige week: ze kiezen zelf een thema en laten de gemeente hun standpunt weten.

Meedoen aan de estafette-actie? Tot 15 juli kunt u reageren. Kijk voor alle informatie op de speciale estafette-pagina.