Politie Hollands Midden

Gouda - Overval op Primera

Gouda, 17-07-2010 o De Primera aan de Korte Groenendaal is op vrijdagmiddag, even voor 18.00 uur, overvallen. Twee medewerkers waren op dat moment in de winkel aanwezig en troffen voorbereidingen om te sluiten.

Een getinte jongen liep net voor sluitingstijd de winkel in en deed alsof hij iets wilde kopen. Toen de medewerkster naar hem toeliep, pakte hij haar vast en dreigde met een wapen. Hij eiste geld. Nadat hij een geldbedrag had buit gemaakt, knevelde hij de twee medewerkers en ging er vermoedelijk op een fiets vandoor. De medewerkers wisten zichzelf te bevrijden en belden de politie. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft in de buurt gezocht naar de dader. Helaas zonder resultaat.

De technische recherche van de politie heeft in de winkel onderzoek gedaan naar eventueel door de dader achtergelaten sporen. Inmiddels heeft de politie ook enkele getuigen gesproken. Heeft u iets gezien voor of na de overval, meld u zich dan bij de politie van Gouda op 0900-8844. Anoniem melden is ook mogelijk op 0800-7000.