TROS
Afdeling Communicatie
Hilversum, 09-07-2010

Televisie
HET MOET NIET GEKKER WORDEN
Uitzending vanaf zaterdag 17 juli
Nederland 1 - 21.55 uur

NIEUWE BRITSE COMEDYSERIE BIJ DE TROS

De TROS heeft een naam hoog te houden op het gebied van Britse comedyseries. Zo waren klassiekers als 'Wordt u al geholpen?' en 'Allo 'Allo!' als eerste bij de TROS te zien. De serie 'Schone Schijn' met Patricia Routledge in de rol van Hyacinth Bucket haalt tot op de dag van vandaag nog altijd hoge kijk- en waarderingscijfers.

Met trots presenteert de TROS nu een nieuwe comedy van formaat: HET MOET NIET GEKKER WORDEN. Hoofdpersoon Reggie Perrin is een projectmanager van middelbare leeftijd bij Groomtech, een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlife crisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken.

In de eerste aflevering komt Reggie, na een ongezellige treinreis, weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

De eerste reeks HET MOET NIET GEKKER WORDEN is vanaf zaterdag 17 juli wekelijks te zien om 21.55 uur bij de TROS op Nederland 1.

Voor meer informatie: www.tros.nl/nietgekker