Ingezonden persbericht

17 Juli: magische Zwoele Zomeravond in Kröller-Müller Museum
Met onder andere Nico Dijkshoorn, Yevgueni en Stef Kamil Carlens

Otterlo, 9 juli 2010

Na een succesvolle aftrap van de Zwoele Zomeravonden op 3 juli maakt het Kröller-Müller Museum zich op voor de tweede avond van deze lustrumeditie. Deze Zwoele Zomeravond vindt plaats op zaterdag 17 juli (vanaf 16.00 uur) en heeft als thema 'Still'. Tijd om even stil te staan bij het Zwoele Zomeravond-lustrum, de magie van het moment en natuurlijk de unieke zomeravondsfeer in de beeldentuin. Met bijzonder locatietheater, intieme optredens en verrassende performances van o.a. Stef Kamil Carlens, Nico Dijkshoorn, Stephen Bain, The Primitives, Yevgueni, Leander Haaitsma, Instituut voor de Loslopende Mens, LaMelis en Jaap Robben.
Daarnaast zijn er gratis rondleidingen (16.00 en 16.30 uur) en presenteren Zwoele Zomergasten Judith Nab en Geert Jonkers ieder een bijzonder kunstwerk in de beeldentuin. Om 20.00 uur zorgt Stef Kamil Carlens, frontman van de succesvolle Belgische formatie Zita Swoon, voor een prachtig muzikaal slotakkoord van deze tweede Zwoele Zomeravond.

Stef Kamil Carlens (foto Gauthier Bourgeois)

Tijdens de avond is er een uitgebreid aanbod van maaltijden en drankjes, maar zelf een picknick meenemen mag natuurlijk ook. De tentoonstellingen in de museumzalen blijven tot 20.00 uur geopend.

De Zwoele Zomeravonden zijn gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor park en museum. Toegangsprijs: combikaartje park en museum: ¤ 15 voor volwassenen, ¤ 7,50 voor kinderen van 6 tot 12 12 jaar (onder 6 jaar gratis). Na 18.00 uur half geld voor een combikaartje park en museum:
¤ 7,50 voor volwassenen, ¤ 3,75 voor kinderen van 6 tot 12 jaar (onder 6 jaar gratis). Mocht het weer niet zo zwoel worden als we hopen, dan verhuizen zoveel mogelijk optredens en activiteiten naar binnen. U komt dus nooit voor niets!

De volgende Zwoele Zomeractiviteiten staan nog op het programma:
* Zaterdag 31 juli: Zwoele Zomeravond (thema - Forward)
* Zondag 1 augustus: BOT kinderworkshop en concert (extra!)
* Zaterdag 14 augustus: Een speciale Zwoele Kindermiddag, voor het hele gezin!

Meer informatie vindt u op www.kmm.nl. Hier kunt u ook het programmaboekje downloaden, anderen uitnodigen, het Zwoele Zomergastenboek lezen en zelf ook een reactie achterlaten.



Ingezonden persbericht