Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

Hilversum, 13 juli 2010

100% NL Zaterdag op Tilburgse kermis

Aanstaande zaterdag is de eerste 100% NL Zaterdag op de Tilburgse Kermis. Het snelst groeiende radiostation van Nederland gaat een muzikaal partnership aan met de grootste kermis van de Benelux waar vorig jaar bijna anderhalf miljoen mensen op af kwamen.

"Een perfecte match. 100% NL is het station met `de Muziek van Nederland' en waar kun je dit beter tot uiting brengen dan op een typisch Nederlands evenement als de kermis. Samen met de Tilburgse gemeente gaan wij deze dag tot een jaarlijks terugkerend evenement maken, die uit moet groeien tot een vaste waarde op de Tilburgse Kermis", aldus Algemeen Directeur Carlo de Boer.

100% NL zendt ook live uit op de 100% NL Zaterdag. Van 10.00 uur tot 15.00 uur vanuit de studio van Kermis FM. Speciale gasten in de uitzendingen zijn Nikki en Gerard Joling. Direct na de live-uitzending zal een luisteraar van 100% NL een exclusieve ontmoeting hebben met Gerard Joling in het reuzenrad.

Ook zullen er optredens zijn op de 100% NL Zaterdag. Vanaf 20.15 uur zullen op het Piusplein en in de Stadhuisstraat onder andere Tim Douwsma, Vinzzent, `100% NL Award winnaar' Hansen Tomas, Jody Bernal en de Deurzakkers optreden.

De 100% NL Zaterdag wordt mede mogelijk gemaakt door Entertainment NL.

100% NL
Met circa 1,7 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL het snelst groeiende radiostation van Nederland. 100% NL is het radiostation met de muziek van Nederland. Je hoort de hits van o.a. Nick & Simon, Ilse DeLange, Thomas Berge, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Jan Smit maar ook klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis. 100% NL is overal in Nederland te beluisteren. Kijk voor de frequenties op www.100p.nl.

Naast het radiostation heeft 100% NL ook een eigen magazine: het 100% NL Magazine. Het nieuwe 100% NL Magazine ligt vanaf nu in de winkel met onder meer een uitgebreid dubbelinterview met Gordon en Angela Groothuizen.



Ingezonden persbericht