Ook ondernemende Roeselarenaren slapen binnenkort zonder rugpijn

15/07/2010 09:25

Dorsoo international bvba

Nieuw Dorsoo®-slaapcentrum opent zijn deuren in Roeselare

Ninove, 15 juli 2010 - Op zaterdag 17 juli opent het Roeselaarse Dorsoo®-center zijn deuren. De opening van deze gloednieuwe slaapwinkel, gelegen aan de Noordstraat, is groot nieuws voor elke Roeselarenaar met rugklachten. Met zijn gepatenteerde slaapconcept, biedt het Belgische Dorsoo® een ergonomische, pijnwerende bedoplossing op ieders rugmaat. De ingebruikneming van het 9de slaapcentrum bewijst dat Dorsoo® niet aan zijn proefstuk toe is. Intussen slapen meer dan 7000 landgenoten tevreden en geruggesteund op een Dorsoo®-bed.

Hydraulisch slaapsteuntje in de rug

Het revolutionaire Dorsoo®-slaapsysteem is een gepatenteerde Belgische uitvinding, gebaseerd op het principe van de communicerende vaten. Een Dorsoo®-bed bestaat uit 26 hydraulische pompjes, waarop latten en een matras rusten. Deze pompjes staan met elkaar in verbinding en garanderen het lichaam een optimale ondersteuning. Dorsoo® ontwikkelde ook een speciale, ingesneden matras die elke slaapbeweging feilloos volgt. Hoe de gebruiker ook draait of keert in zijn slaap, zijn lichaam wordt op alle plaatsen optimaal ondersteund.

Vlaanderen op de internationale rugkaart

Dorsoo® zag het daglicht in 2000. Oprichter en bedenker René Van Raemdonck timmert al meer dan 10 jaar aan een pijnloze slaapweg. Met negen winkels, verspreid over heel Vlaanderen, wint Dorsoo® steeds meer terrein in het ergonomische slaaplandschap. Intussen brengen meer dan 7000 Belgen op een Dorsoo®-bed de nacht door. Volgens een klantenenquête slaapt 98,6 % van de respondenten beter en vaster op een Dorsoo®-bed. Gebruikers prijzen het slaapconcept vooral omwille van een beter herstel van de tussenwervelschijven, een betere ontspanning van de spieren, minder last van reuma, artrose en rug- en spierpijnen, een betere bloedsomloop en lymfestroom en minder hoofdpijn en stress dankzij een diepere slaap. Dorsoo® onderscheidt zich tevens met haar "niet-tevreden-geld-terug"-garantie, waarbij de consument die niet beter slaapt op een Dorsoo®-systeem, het bed binnen de twee maanden probleemloos kan laten terughalen.

Ook getest op sporters

Wetenschappelijke tests bewijzen dat testpersonen op een Dorsoo®-bed tot 45 % minder woelen en dus ook beter én vaster slapen. Andere studies geven aan dat ook (professionele) sporters aanzienlijk beter herstellen op een Dorsoo®-bed. Triatleet Luc Van Lierde slaapt sinds mei 2005 op een Dorsoo®. "Het Dorsoo®-slaapsysteem bevalt me prima. Ik woel minder, waardoor ik vaster slaap. Na een zware trainingsdag herstel ik beter. Mijn hart slaat dan 's morgens gemiddeld acht slagen per minuut minder dan in een ander bed. Ik heb gemiddeld anderhalf uur minder slaap nodig om toch perfect uitgerust te zijn."

Ondernemende Roeselarenaar vindt rust

Binnenkort heeft ook Roeselare zijn eigen Dorsoo®-center. "Met de slaapwinkel in Roeselare, willen we ons gepatenteerde beddenconcept nog toegankelijker maken voor mensen met rugklachten in de regio West-Vlaanderen", aldus René van Raemdonck, commercieel directeur bij Dorsoo®. "Zo krijgen ook Roeselarenaren en hun streekgenoten binnenkort een optimale ondersteuning van lichaam en rug tijdens hun slaap".

Praktische Informatie

Dorsoo®-center Roeselare, Noordstraat 73, 8800 Roeselare.

OPEN VANAF ZATERDAG 17 JULI

Openingsuren:

Maandag: van 14u tot 18u

Dinsdag: gesloten

Woensdag tot vrijdag: van 14u tot 18u

Zaterdag: van 10u tot 18u (doorlopend)

Zondag: gesloten

Wil u een bezoek brengen aan het Dorsoo®-center in Roeselare en/of wil u zelf persoonlijk kennismaken met het Dorsoo®-slaapconcept? Neem dan contact op met Mieke D'Hooghe.  0474/43 47 11 -  mieke.dhooghe@dorsoo.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel