Zomernocturnes 2010, de weerwolven veroveren walibi!

15/07/2010 10:48

WALIBI BELGIUM

Voor de eerste keer in 35 jaar zullen de weerwolven Walibi veroveren tijdens de 5 zomernocturnes !

Waver, 15 juli 2010 - Op zaterdag 17, 24, 31 juli en op 7 en 14 augustus zal Walibi open zijn van 10u. tot 23u. Elke nocturne wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk aan de vijver.

Een nieuwigheid in 2010 : vanaf 19u.30 ontsnappen de weerwolven uit het bos, het wordt oppassen geblazen voor de bezoekers !

Van Halloween tot weerwolf

Walibi staat niet alleen bekend voor zijn 5 zomernocturnes met een spetterend vuurwerk als afsluiter, maar ook voor "Halloween" rond 31 oktober.

De vraag van de bezoeker om verrast te worden met een bepaalde sfeer wordt steeds groter, om die reden besliste Walibi om een extra dimensie te geven aan de zomernocturnes, die sinds 1997 niet meer weg te denken zijn. Deze zomer worden de weerwolven in de kijker gezet.

Mysterie en betovering

De avond valt, het is volle maan en er hangt een eigenaardige mistige wolk rond de weerwolfattractie. De weerwolven lopen los, ze zijn niet ver weg. Er ontstaat paniek ! Plots wordt het gehuil hoorbaar, weerwolven duiken overal op !

Een gouden raad : wees waakzaam -

Oproep aan alle inwoners van de "Weerwolfstraat"

Ter gelegenheid van de Weerwolf Nocturnes kunnen alle mensen die in een straat wonen waarin het woord 'wolf' of 'loup' in voorkomt, gratis genieten van een bezoekje in het park tijdens één van de 5 zomernocturnes.

Er zijn meer dan 80 straten in België waarin het woord 'wolf' of 'loup' in voorkomt : Rue du Loup, Wolfstraat, Rue Saint Loup, -

Er bestaat zelfs een "Weerwolfstraat" in Overpelt.

Deze straatbewoners worden uitgenodigd in Walibi tijdens één van de zomernocturnes op zaterdag 17,24,31 juli en op 7 en 14 augustus 2010. Zij dienen zich met identiteitskaart aan te melden aan de infobalie aan de ingang van het park.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel