Politie Gelderland-Zuid

Politie wacht op aangifte

Oosterhout (gemeente Nijmegen), 17-07-2010 o Vrijdagmiddag werd op de Rosamundstraat een 28-jarige man uit Oisterwijk aangehouden op verdenking van diefstal uit een auto.

Een getuige had haar auto geparkeerd op een daar gelegen parkeerterrein en gezien dat de man iets wegnam uit een geparkeerde auto. Toen de vrouw de verdachte aansprak, ging hij ervandoor. Op dat moment kwam de eigenaar van de auto aanlopen en zag direct dat zijn navigatiesysteem gestolen was. Hierop stapte de eigenaar in zijn auto om te kijken of de verdachte zich ergens ophield in de omgeving.

Toen de vrouw na een boodschap weer terugkwam op de parkeerplaats, zag ze de bewuste man weer lopen. De vrouw ging direct achter de 28-jarige aan en riep de hulp in van omstanders. Een agent in burger kon de jongeman aanhouden. De verdachte werd overgedragen aan politieagenten. Hij heeft een verklaring afgelegd op het politiebureau. Om de zaak af te kunnen ronden wacht de politie nog op een aangifte van de diefstal. De politie roept de eigenaar dan ook op om zich te melden. (10)

Laatst gewijzigd 17-07-2010 11:42 | © Regio Gelderland-Zuid |