Ingezonden persbericht


Wateringen, 16 juli 2010

De Waterpop line-up is compleet!

Alle namen zijn bekend, het programma is goed gevuld, er resteert geen enkele muziekloze minuut, kortom: de Waterpop line-up is compleet! Eerder werd bekend dat Go Back To The Zoo, Peter Pan Speedrock, Dse, Blue Grass Boogiemen, Blaudzun, Saint Jude, Cassette Kids, Buster Shuffle en Dirk Scheele & Band op Waterpop spelen. Inmiddels is deze mooie lijst aangevuld met de laatste drie acts én de presentator die het programma van het gratis toegankelijke evenement in het Hofpark op 14 augustus compleet maken.

The Deaf
Drie Hagenezen besluiten in augustus 2007 de beat in de Haagse grond op te graven en deze te mixen met een overdosis garage, punk en rock 'n roll. Hun doel? Snoeihard spelen totdat je trommelvliezen trillen en je jezelf verliest in een smerige twist & shout tornado! Maak je klaar voor echte Haagse speedbeat, knallende gitaren en Spikerharde garage rock 'n roll: The Deaf treedt op op Waterpop!

Pure Reason Revolution
Wanneer The Boxer Rebellion tóch niet blijkt te komen (helaas, helaas) moet je met een heel goed alternatief komen om dit gat te vullen. Dat is gelukt! Het Britse Pure Reason Revolution brengt een bezoek aan Waterpop. Deze band is opgericht in 2003 en speelt een mix van prog-rock, electro en grunge. Vol met invloeden van onder andere Pink Floyd, Nirvana en Rush een waar genot om naar te luisteren. De band is in Groot-Brittannië al een opkomend succes, laat Waterpop het begin zijn van hun doorbraak in den Lage Landen!

Irieginal Abraham

Na een dag vol metal, rock 'n roll en punk even een momentje van rust. Wat is er meer geschikt voor rust en herstel dan een goede portie reggae? Een beetje luisteren, beetje heupwiegen en genieten van een prachtige festivaldag. Beef gitarist en zanger Irieginal Abraham verzamelde misschien wel de beste Europese reggae muzikanten van dit moment om zich heen. Irieginal Abraham staat garant voor ware old-skool reggae waar we nog veel van gaan horen.

En tot slot.
Waterpop zou geen Waterpop zijn zonder iemand die alle mooie muziek aan elkaar praat. Dit jaar neemt Rob Kemperman, ook wel bekend van Zomaar Zomer en andere programma's op WOS tv en -radio, deze schone taak voor zijn rekening.

Waterpop is een gratis toegankelijk festival dat dit jaar voor de 33e keer plaatsvindt. Naast een vernieuwend programma met bekende en minder bekende bands, biedt Waterpop verrassende straattheateracts, een festivalmarkt en verschillende kinderactiviteiten. Kortom, op 14 augustus valt er voor jong en oud genoeg te beleven in het Hofpark in Wateringen. Check regelmatig www.waterpop.nl voor meer festivalnieuws.


---

Noot voor redacties



Ingezonden persbericht