Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 17-07-2010

Politie onderzoekt gewapende overval

ST WILLEBRORD: Vrijdagavond heeft rond 20.00 uur een gewapende overval plaats gevonden op een drogisterij aan de Dorpsstraat. Twee
overvallers, die hun gezicht bedekt hadden, kwamen via de achterzijde binnen, Ze bedreigden de twee medewerksters met een mes. Een van de werkneemsters heeft een klap gehad en liep een bult op haar hoofd op. De daders zijn via de achterzijde weer gevlucht. De buit is nog niet duidelijk. Ook het vervoermiddel van de twee daders is onbekend. De politie stelt een onderzoek in de omgeving in. Ook is de technische recherche gewaarschuwd. Kort na de overval is aan de deelnemers in St. Willebrord een SMS-Alert bericht verstuurd.

Tekst SMS-Alert bericht: St. Willebrord Dorpsstraat gewapende overval drogisterijzaak met 2 daders, 1 vd 2 met opvallend lichte ogen, 1 groot persoon, 1 met lichte broek, tips 0900-8844

Rustige uitgaansavond in Breda

BREDA: De agenten belast met het horecatoezicht in het Bredase uitgaanscentrum hebben gisteravond en vannacht een rustige dienst gehad, waarbij geen enkele aanhouding werd verricht. Er deden zich geen noemenswaardige incidenten voor.

Dronken bromfietser rijdt tegen auto

BREDA: Een 51-jarige Bredanaar is vrijdagavond na een aanrijding betrapt op het rijden onder invloed. De bromfietser reed over de Croystraat in de richting van de Zwijnsbergenstraat. Hij kwam in aanrijding met een auto die uit de Biljoenstraat kwam en links af wilde rijden in de richting van de Croystraat. De bromfietsbestuurder kon niet meer op tijd remmen en reed tegen achterbumper van de auto. Hij kwam ten val. Hij bleek teveel gedronken te hebben. Hij blies 600 ugl. De verdachte bleek geen rijbewijs te hebben, Dit was in 2004 ongeldig verklaard.


Laatst gewijzigd 17-07-2010 13:46 | © Regio Midden en West Brabant |