Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PRAXIS SPONSORT KLUSSERS BIJ ELKE ZOMERKLUS

Diemen, 6 juli 2010 - De zomer - het hoogseizoen voor iedere klusser - is aangebroken. Praxis is het juiste adres voor elke denkbare zomerklus. Of het nu gaat om het onder handen nemen van de buitenkant van de woning tot het opknappen van de woon- of slaapkamer. Klussers die hiervoor de zomervakantie willen benutten, kunnen er terecht voor scherpe kortingen, een goede service en aantrekkelijke acties. Bovendien lanceert Praxis een uitgebreide en zeer volledige kluscatalogus vol inspiratie voor elk klusproject. Praxis biedt optimale ondersteuning bij iedere zomerklus zodat klanten deze zomer elke klus nog makkelijker klaren en goed voorbereid aan de slag gaan. Hiermee sponsort Praxis elke zomerklus.

In de zomervakantie hebben veel klanten tijd voor grote klussen, zoals het installeren van de badkamer, het vervangen van de vloer en het schilderen van de buitenkant van de woning. Praxis sponsort deze zomerklussen en helpt tijd en geld te besparen. Klussers kunnen naast kortingen op het uitgebreide assortiment een beroep doen op de Praxis Klusservice. Wanneer klanten een vakman nodig hebben om producten te laten installeren, zorgt Praxis hiervoor. In elke Praxis-winkel is bovendien bij de houtafdeling een houtzagerij te vinden. Hier kunnen klanten hun hout- en plaatmateriaal kosteloos gereed laten maken voor transport en tegen een kleine vergoeding op maat laten zagen. Verder biedt Praxis nog veel meer services zoals de bezorg- en verhuurservice om het klussen nog gemakkelijker te maken.

Kluscatalogus rolt van de pers
Bovendien introduceert Praxis voor het eerst een fraaie en zeer uitgebreide kluscatalogus die een indruk biedt van het gevarieerde zomeraanbod. De catalogus is gratis verkrijgbaar in elke Praxis-winkel of te bekijken op www.praxis.nl en is een uitstekende inspiratiebron voor klanten. Zo kunnen klussers zich thuis goed oriënteren op het overzichtelijk gepresenteerde assortiment. De kluscatalogus staat vol tips en handige informatie. Bijvoorbeeld als het huis zojuist is opgeleverd en er een heleboel verschillende klussen op het programma staan.

Kraak de container
Op zaterdag 17 juli treffen klanten in alle 29 Praxis Megastores een enorme container in de winkel aan. Elke container is volledig gevuld met kwaliteitsgereedschap van Makita. De containerinhoud met een waarde van maar liefst 1.000 euro bestaat uit onder andere een accuboormachine, boorhamer, decoupeerzaag en een bouwradio. Om deze container te openen, hebben klanten de juiste code nodig. Deze codes worden uitgegeven bij het afrekenen aan de kassa. Elke klant mag met de code het slot van de container proberen te openen. De prijs gaat er altijd uit en de winnaar kan deze zomer meteen aan de slag.

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 139 winkels inclusief 29 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft 4.500 mensen in dienst. Meer informatie: www.praxis.nl.


Noot aan de redactie,