Ingezonden persbericht


Datum: 7-07-2010
Fashion addict

Fashion addict - 17 juli 2010 - Panama

Tijdens de Amsterdam Fashion Week is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er fashionparties plaatsvinden, en voor deze speciale gelegenheid komt Fashion Addict op zaterdag 17 juli a.s. naar Panama. Een uniek fashion event voor en door mensen die werkzaam zijn in de fashionscene. Een spectaculair feest met uitsluitend fashionable dj's, hoogstaand entertainment', VIP arrangementen, fashion shows, hair and beauty shows en nog veel meer waardoor Fashion aan Nightlife gekoppeld word.

De Muzikale line up in de theaterzaal:Roog - Leroy Styles - Claire & Sheila Hill - SKG (ulla models)

En in de celebrity playroom: Tygo gernandt - Mayday - Special guest!!!!

Het is overbodig te zeggen dat bovenstaande line up perfect aansluit bij een ultra hip en trendy publiek die affiniteit hebben met fashion en style..

Naast de line up zal er verder een "strike a pose" modeshow gegeven worden met een greep uit de nieuwe collectie van Nicolaas Gerritsen.

Netwerken, Zien en gezien worden, dansen en feesten.. dat is fashion addict!!

Hieronder een kleine greep uit de speciale gastdj's tijdens Fashion Addict:

Claire & sheila hill .. Het verhaal van de meiden leest als een kleine successtory. Sheila Heuvels (21) en Claire Timmermans (25) ontmoetten elkaar tijdens hun bijbaantjes in een kroeg in de Amsterdamse Pijp. Na de aanmoedigingen van een ex-vriendje pikte Sheila het draaien snel op en na een eerste onzekere boeking hebben ze in een razendsnel tempo de Amsterdamse clubscene veroverd.. zo stonden ze al op ontelbare feesten met als voorlopig hoogtepunt het verzorgen van het voorprogramma voor niemand minder als MIKA.. dit dinamische duo is net begonnen , end here to stay!!!

Diva Mayday is één van de bekendste travestie-artiesten van Nederland. Als Diva Mayday brak hij in 1995 door tijdens een travestie- verkiezing onder leiding van Nickie Nicole. Hiermee werd Mayday een belangrijke vertegenwoordiger van de tweede generatie drag queens. Daarna trad hij regelmatig op in de roemruchte Amsterdamse discotheken RoXY en iT. Mayday is niet voor niets een echte Diva, ze ziet er namelijk altijd perfect verzorgd en gestyled uit, met prachtige blonde haren, opvallende make-up en de meest glamoureuze kleding. Dit is natuurlijk de reden waarom zij absoluut niet mag ontbreken op Fashion Addict. Tygo Gernandt verscheen op zijn twaalfde voor het eerst op televisie, wanneer hij meedoet in een promotieclip om de Olympische Spelen naar Nederland te halen. Bekendheid verkreeg hij pas na zijn rol van Dennis Hulshof in de TROS-serie Fort Alpha (1996).Na diverse gastrollen in onder meer Goede tijden, slechte tijden, 12 steden, 13 ongelukken en Voor hete vuren won hij een Gouden Kalf voor zijn rol van Maikel Verheije in de film Van God los (2003). In 2005 won hij opnieuw een Gouden Kalf.. zijn carriere is te lang , te goed om hier te beschrijven, dus gaan we over tot de orde vd dag,,, fashion addict..Naast zijn carrière als acteur treedt Gernandt voor deze keer op als DJ!!!! En wij zijn nu al benieuwd naar de platenkeuze van neerlands beste acteur!!! Ook SKG is inmiddels geen onbekende meer in het Theater van Panama. Als oprichter van een van SKG// oftewel svenno koemans is inmiddels geen onbekende meer in het theater van Panama .. zo was de oprichter van Ulla models, en panellid van model voor 1 dag (net 5) al meerdere malen te beluisteren, want naast zijn neus om modellen te spotten heeft hij ook een zeer goed gevoel voor de juiste muziek op het juiste moment te vinden..

Special Guest!!! Deze spraakmakende guest houden we nog even geheim, maar we voorspellen nu al dat de bladen er de opeenvolgende weken vol van zullen staan.. ssssst

Fashion Addict zaterdag 17 juli 2010

Line-up:
Line Up: Roog, Leroy Styles, SKG, Claire & Sheila Hill Studio Celebrity Room: Tygo Gernandt, Mayday, Special Guest

Start: 23:00 uur
Presale: E 10,- via www.panama.nl (paylogic) en Primera shops, Alle Free Record Shops Entrance: more
Dine & Dance E35,- (three course menu+ ticket) VIP: Mail info@panama.nl


Noot voor redacties