Ingezonden persbericht


Leiden - Na het grote succes van SugarSweet en PleaSe!, die eind juni hun muziek ten gehore brachten, is binnenkort alweer de derde band aan de beurt om het publiek van Het TalentenJacht te veroveren. Diona Fox & her Ragdolls zullen op zaterdag 17 juli door de Leidse grachten varen.

Diona Fox & her Ragdolls is een soul/jazz/blues/funk band. Met Diona Fox, zangeres en voorvrouw van de band, en haar Ragdolls als begeleiding verzorgen zij covers van het hoogste niveau, en zijn zij ook bezig met het schrijven van eigen werk. Ze spelen pure soul uit de jaren '30 tot '50 en het visuele plaatje wordt helemaal afgemaakt door hun classy kledingstijl. Het publiek kan gaan luisteren naar heerlijke jazz en typische blues arrangementen, afgewisseld met eigen werk waarin zowel voorgenoemde genres als funk samengebracht worden. Diona Fox brengt een mooie mix van easy listening en opzwepende tunes. Diona Fox is het alter ego van Karin Canters; de 20 jarige zangeres zingt nu ruim 6 jaar en heeft in verschillende bands gezongen. Zij wordt begeleid door drie zeer gedreven muzikanten. Haar Ragdolls zijn Remco de Moor, Yuri Guérin en Ame Staal.

Het optreden van Diona Fox & her Ragdolls vindt plaats op zaterdag 17 juli tussen 12.00 en 16.00 op de Leidse grachten. Luisteraars op de Leidse terrassen kunnen, door #hettalentenjacht aan hun tweet toe te voegen, direct hun mening over de bandjes twitteren én daarbij de locatie van de band aangeven, zodat andere muziekliefhebbers precies weten waar ze moeten zijn. Voor meer informatie over Het TalentenJacht, kijk op www.hettalentenjacht.nl. Kom luisteren en genieten!


Noot voor redacties