Ingezonden persbericht



Black-gospelkoor treedt op

op vakantiepark

Kees Goedhart, Bijbelleraar, schrijver, voorzitter van Agapè-ontmoetingen voor geestelijke leiders en voorzitter van Stichting Opwekking en St. Zending geeft tijdens de zomervakantie van 17 tot en met 24 juli bijna dagelijks Bijbelstudies over 'Beproevingen en Verzoekingen´. Verder deze week op vakantiepark De Betteld te Zelhem: Camps4Kids, jongerenweek Royal Adventure, optreden black-gospelkoor Inside Out, cabaretier Jacob Spoelstra en op dezelfde avond een optreden van theaterduo Klick. De optredens worden gehouden in de evenementenhal met een capaciteit van bijna tweeduizend zitplaatsen.

Tijdens de Bijbelstudies van Kees Goedhart over ´Beproevingen en Verzoekingen´ komen de volgende onderwerpen ter sprake: zelfmisleiding, rijkdom en armoede, dood en verkeerd geloof, de tong, wijsheid en kennis en ´Hoe staakt u de strijd?´. De Bijbelstudies voor volwassenen vinden plaats op maandag 19, woensdag 21 en vrijdag 23 juli om 10.00 uur. Op dinsdag- en donderdagmorgen om 10.00 uur zijn er Bijbelstudies voor jongeren. Deze zijn gratis te bezoeken.

Camps4Kids houdt het hele jaar door kinderkampen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook deze week wordt het kinderkamp georganiseerd. De kinderkampen draaien een nieuw fris programma om kinderen in aanraking te laten komen met Jezus.

Voor jongeren heeft De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Bekend jongerenspreker en jongerenleider Martin Koornstra leidt dit programma. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren vanaf 12 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer.

Inside Out is een gospelkoor met twintig vocalisten en vijf muzikanten uit heel Nederland. Samen vertegenwoordigen zij een grote verscheidenheid aan culturele en kerkelijke achtergronden. Het koor staat onder leiding van Clifton Grep en heeft een modern blackgospelrepertoire. Verschillende liederen zijn door eigen zangers en muzikanten geschreven. Het koor treedt op zaterdag 17 juli om 20.00 uur op. Kaarten zijn ¤ 7,50 per stuk en aan de deur verkrijgbaar.

Op dinsdag 20 juli om 20.00 uur geeft Lev een avondvullend concert met leadzanger Freek van der Brugge. Lev bestaat uit vier bevriende muzikanten die al jarenlang muziek maken en aanbidding leiden in kerken en op conferenties. Het muziekgenr is pop, rock en worship. Kaarten zijn ¤ 4,00 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor de helft van de prijs naar binnen.

Op donderdagavond 22 juli om 20.00 uur treedt achtereenvolgens christelijk cabaretier Jacob Spoelstra en theaterduo Klick op. Hedwig Lörx en Janine Pormes van Klick zijn bekend gezelschap op de Vrouw-Zijndagen van de EO. De entreeprijs is ¤ 5,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen voor de helft van de prijs naar binnen. De kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Deze vakantieweek kunnen mensen boeken op www.betteld.nl. Op deze site kan ook meer informatie worden gevonden over bovenstaande activiteiten.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht