Namen fans bekend voor Troy Coaster Challenge


SEVENUM, 20100707 -- De namen van de fans die in het weekend van 11 en 12 september 2010 de 24-uurs Troy Coaster Challenge in Attractiepark Toverland te Sevenum gaan volbrengen zijn bekend. Op 17 juli worden deze 10 fans aan een test op de achtbaan Troy onderworpen om te kijken of zij inderdaad bestand zijn tegen het geweld van Troy.

*Testdag Troy Coaster Challenge*
Op 17 juli organiseert de European Coaster Club in samenwerking met Toverland de testdag voor de Troy Coaster Challenge. Tijdens deze testdag worden de namen van de Challengers bekend gemaakt. De Challengers krijgen een briefing en worden vervolgens 2 uur lang in de houten achtbaan Troy getest. Tijdens deze 2 uur moet blijken of de Challengers geschikt zijn om het 24-uur vol te houden.

*Achtbaanliefhebbers*
Voor de fans staat een rit in een achtbaan gelijk aan plezier. De fans maken dan ook graag zoveel mogelijk plezier over heel de wereld. Echter, er zijn kinderen voor wie dit plezier niet opgaat. Dankzij de Stichting Doe Een Wens kan een hartenwens van die kinderen in vervulling gaan, zodat ze een keer niet aan hun ziekte hoeven te denken, maar plezier hebben. Met dit doel wordt de Troy Coaster Challenge georganiseerd... want zeg nu zelf: wat is er nu mooier om je met je passie in te zetten voor een goed doel?

*Achtergrond European Coaster Club (ECC)*
De European Coaster Club (ECC) is een Europese vereniging van mensen met een passie voor achtbanen. De vereniging is opgericht in Engeland door Justin Garvanovic en telt inmiddels ruim 2500 leden wereldwijd. De leden van de ECC ontvangen zes keer per jaar het magazine First-Drop, een eigen publicatie van de ECC. Daarnaast organiseert de ECC diverse trips, zowel eendaagse als meerdaagse.

European Coaster Club





Ingezonden persbericht