Jaarverslagen.startpagina.nl


Meest complete verzameling links naar actuele jaarverslagen

AMSTERDAM, 20100717 -- Bijna iedereen doet het: beleggen. Direct of indirect. Maar hoe presteert het bedrijf waarin u belegt of wilt beleggen? En wat zijn de toekomstplannen van dat beursgenoteerde of niet-beursgenoteerde bedrijf? Jaarverslagen.startpagina.nl biedt u nu de helpende hand om tot de juiste keuze te komen.

Particuliere en professionele beleggers investeren graag in ambitieuze bedrijven. Actuele jaarverslagen vormen het fundament van hun uiteindelijke keuze. Maar wie op internet hiernaar op zoek gaat, zal ontdekken dat het niet eenvoudig is om die jaarverslagen te vinden. De ene website biedt een onvolledig overzicht, de andere website is vrijwel compleet maar gedateerd, en op weer een andere website ziet u door de bomen het bos niet meer.

Jaarverslagen.startpagina.nl brengt orde in de chaos. Op deze kersverse startpagina, een initiatief van tekstbureau Teksttalenten, vindt u voortaan snel en doelgericht alle jaarverslagen van beursgenoteerde Nederlandse bedrijven. En van tal van niet-beursgenoteerde bedrijven. Daarmee wordt beleggen nog interessanter.

Jaarverslagen.startpagina.nl biedt bedrijven gratis de mogelijkheid een link naar hun jaarverslag te laten plaatsen. En ook kunnen bedrijven, tegen een redelijke vergoeding, adverteren op Jaarverslagen.startpagina.nl.

Jaarverslagen.startpagina.nl





Ingezonden persbericht