Watersportverbond - KNWV

Gezelligheid tijdens publieksevent WK 470

vrijdag 16 juli 2010

Het Delta Lloyd WK 470 in Scheveningen is in volle gang. De Medalraces zullen op zondag 18 juli vlak voor de kust worden verzeild. Speciaal voor de liefhebbers op de kant wordt een publieksevent met diverse activiteiten, muziek en gezelligheid georganiseerd bij het Beach House aan de Strandweg 2.

Meer informatie over dit publieksevenement vind je op:
www.470worlds2010.com/fans.

WK 470 in Den Haag
Het Delta Lloyd WK 470 in Scheveningen is in volle gang en de
Nederlandse topzeilers varen vanzelfsprekend mee om de prijzen. Zondag 18 juli zullen zowel bij de mannen als bij de vrouwen de beste tien teams tegen elkaar uitkomen in een allesbepalende medal race. Deze grande finale zal naar alle waarschijnlijkheid vlak voor de kust plaatsvinden en daarom biedt de gemeente Den Haag in samenwerking met Brunotti Beach House en Delta Lloyd de mogelijkheid om deze unieke zeilexperience voor de kust van Scheveningen live mee te maken.

Publieksevenement
Op zaterdag 17 juli kunt u al terecht bij Brunotti Beach House om vanuit de uitkijktorens met grote verrekijkers de finalereeks te aanschouwen. Daarnaast zijn de wedstrijden vanuit de strandtent te volgen via het MyLaps Track & Trace GPS-systeem dat de wedstrijdbaan virtueel weergeeft. U kunt zelf ook een poging wagen de wereldtitel te bemachtigen door deel te nemen aan de virtual sailing game van Stentek. Verder zijn er genoeg andere beach-activiteiten waaronder
vliegerclinics onder begeleiding van twee professionele instructeurs.

Zondag 18 juli bereikt het WK 470 met de beslissende medal races zijn climax en barst bij Brunotti Beach House het feest los. Naast de zaken die ook op zaterdag worden georganiseerd zullen er tal van andere activiteiten plaatsvinden:

* presentatie door Olympisch windsurfer Casper Bouman

* Live streaming beelden van medal races op grote schermen vanaf ca. 14 uur

* Live commentaar bij medal races

* Surf clinics tussen 16 en 18 uur

* Live muziek tussen 16 en 18 uur (Pip&Ruud)

* DJ van 18.00 â 22.00 uur

Kortom, de actie op het water wordt naar het strand gebracht! En het ultieme doel is natuurlijk om samen met alle bezoekers de Nederlandse topzeilers van de Delta Lloyd Kernploeg aan te moedigen en daarnaast van het Scheveningse strand, zee en gezelligheid te genieten.

NB. De officiele prijsuitreiking van het Delta Lloyd WK 470 zal nabij Regatta Centrum in de haven plaatsvinden. Tijden zijn afhankelijk van het verloop van de medal races.

Beach House Locatie:
Strandtent Brunotti Beach House
Strandweg 2
2586 JP Scheveningen

Link naar website: http://www.470worlds2010.com/fans

Routebeschrijving:
Met de auto : http://bit.ly/cdeFxg
gratis parkeren op de visafslag.

Met de tram vanaf Den Haag Holland Spoor:
Eindpunt tram 11 â Strandweg.
Daarna boulevard volgen richting de haven.

Link naar promo: http://www.youtube.com/watch?v=ansE3jLeWS0 en een aankondiging door Casper Bouman:
http://www.youtube.com/watch?v=UXPIZ8QOwcs