KRO

Start nieuwe KRO-jeugdserie VRijland

Uitzenddatum: 18/10/2010

Het dorp Rijland, is een rustig plattelandsdorp. Schijn bedriegt, want als de kinderen uit het dorp op woensdagmiddag vrij van school hebben, beleven ze de gekste avonturen. In de nieuwe KRO-jeugdserie VRijland is te zien hoe de strijd om een schatkaart, de liefdeenambities hun vriendschappen en familiebanden zwaar op de proef stelt.

De dagelijkse serie VRijland draait om de belevenissen van de kinderen, als de school uit is, op hun vrije woensdagmiddag. Sommige kinderen zijn nieuw in het dorp en moeten vechten voor hun plekje, andere wonen er al hun hele leven. De één is op zoek naar avontuur, de ander is stiekem verliefd. Er wordt gedanst en slootje gesprongen. Vrienden komen voor elkaar op en halen kattenkwaad uit. Koeien worden gemolken en brommers gerepareerd.

Iedereen is anders, en samen leven ze in een doodgewoon dorp. Van boerengezin tot pleeggezin en van snackbarfamilie tot éénoudergezin. Maar ook pony's, schapen, konijnen,koeien en een trouwe hond lopen er vrolijk rond.

Dromen, vriendjes, vriendinnetjes, avontuur, ouders,dieren, vriendschapenverliefdheid wisselen elkaar af. Er is altijd wel wat te beleven in VRijland!

VRijland, vanaf maandag 18 oktober, iedere schooldag rond 18.00 uur bij de KRO op Z@pp/Ned.3.

Programma

VRijland

Meer informatie

Voor persvragen/ interviewverzoeken: