Het zomert in De Nekker!

12/07/2010 17:35

Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker

Tijdens de Zomervakantie kun je in het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker genieten van spetterende activiteiten! Elke woensdag verrassen wij de kinderen en op vrijdag zijn de sportievelingen, jong en oud aan de beurt! Op zondag 18 juli 2010 kan iedereen komen genieten van ons spetterende straattheaterfestival!

Straattheaterfestival

Ook dit jaar wordt De Nekker op zondag 18 juli 2010 weer helemaal omgetoverd in een groots Straattheaterfestival. Dit betekent 100% puur amusement voor groot en klein!

Kom mee genieten van heel wat verschillende artiesten die een diversiteit aan leuke en originele voorstellingen voor je in petto hebben. Laat je verrassen op het terras, de ligweide, het strand en aan de grote en kleine zwemvijver. Overal kan je mee genieten van dit entertainment van de bovenste plank.

Het festival gaat van start om 13.00u en eindigt om 17.00u. Je kan deze spectaculaire dag beleven voor de gewone toegangsprijs van ¤4,00 voor volwassenen en ¤3,00 voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn bij ons gratis welkom.

Opgelet! Bezoekers vanaf 15 jaar moeten in het bezit zijn van een geldige identiteitskaart om toegang te krijgen tot het domein.

Zomerkuren

Het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker wordt tijdens de zomermaanden omgetoverd tot een waar speel- en sportparadijs. Geen enkel kind verveelt zich nog. Ook bij slecht weer zorgt de Nekker voor een aangepast programma.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Je betaalt slechts de gewone toegangsprijs tot het domein, de extra activiteiten zijn gratis. Meer informatie kun je bekomen via animatie@denekker.be, of via het nummer 015 55 70 05.

Woensdag 14/07/2010: Volksspelen

Ken je oude volksspelen? Ben jij ook benieuwd naar hoe jouw ouders en grootouders speelden toen er nog geen Playstation of televisie bestond? Kom vandaag dan mee ontdekken welke superleuke spelletjes er vroeger gespeeld werden, wij zijn er zeker van dat je versteld zult staan!

Kun jij winnen tegen je broer of zus? Of neem je liever een vriend of vriendin mee? Vandaag kan het allemaal!

Vrijdag 16/07/2010: Afrikaans dansen

Vandaag leer je je lichaam bewegen op de live Afrikaanse ritmes! Sta jij ook te trappelen om eens een andere cultuur te leren kennen, dan is dit de moment bij uitstek om een kijkje in De Nekker te komen nemen. De initiaties gaan door om 13, 15 en 17 uur.

Woensdag 21/07/2010: Springfestijn

Vandaag verrassen we alle kinderen met verschillende trampolines en springkastelen! Kom met ons mee springen en genieten!

Vrijdag 23/07/2010: Boogschieten

Wilde je altijd al eens leren boogschieten, maar had je nooit de mogelijkheid? Dan is deze dag iets helemaal voor jou! Om 13, 15 en 17 uur kun je namelijk deelnemen aan initiaties boogschieten! Maar kom op tijd, want de plaatsen hiervoor zijn beperkt! Deze activiteit is ook enkel geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Woensdag 28/07/2010: Djembé initiatie

Dit is iets voor de muzikanten onder jullie! Kom mee proeven van de Afrikaanse ritmes, of creëer je eigen ritme op de Djembé! Wie kan het luidst en het snelst muziek maken? Vandaag zullen we het snel te weten komen!

Vrijdag 30/07/2010: Hip Hop initiatie

Vandaag kan er weer heerlijk geshaket worden in De Nekker, want vandaag kunnen jullie om 13, 15 en 17 uur deelnemen aan initiaties Hip Hop! Wilde jij altijd al leren dansen zoals echte VIP's? dan is dit hét moment!

Woensdag 04/08/2010: Gekke fietsen

Vandaag kun je op ons go-cart parcours iets heel geks uitproberen, fietsen met verschillende wielen of achteruit trappen om vooruit te geraken? Je kunt het zo gek niet bedenken! Kom ontdekken of jij de uitdaging aandurft!

Vrijdag 06/08/2010: Rope skipping

Wil je wel eens iets spannender beleven dan gewoon touwtje springen? Kom dan vandaag zeker naar De Nekker, want hier leer je wat een springtouw nog meer kan zijn! Dubbele sprongen of kruis? In een handomdraai leer je hoe je dit zelf kunt! Om 13, 15 en 17 uur kun je hieraan deelnemen!

Woensdag 11/08/2010: Circus initiatie

Schuilt er in jou een echte acrobaat of clown? Vandaag kom je dit in De Nekker allemaal te weten! Kom en leer jongleren of op een 1-wieler rijden en nog zo veel meer!

Vrijdag 13/08/2010: Touwenparcours

Ben jij bang van de hoogte of durf jij juist alles? Kom het vandaag allemaal uittesten op het hoogteparcours van De Nekker. Professionele begeleiding zorgt ervoor dat je niets kan overkomen! Verleg vandaag je grenzen!

Woensdag 18/08/2010: Coole petten knutselen

Iedereen heeft wel een pet, maar eentje die je zelf gemaakt hebt is toch wel veel specialer! Kom vandaag naar De Nekker en knutsel je pet vol mooie dingen! Voor al het materiaal wordt door ons gezorgd, het enige dat jij moet meenemen is je creativiteit!

Vrijdag 20/08/2010: Salsa initiatie

Vandaag gaan we de zwoele Zuid-Amerikaanse toer op en leren we de Salsa dansen. Deze initiaties beginnen met een opwarming Zumba zodat we goed losgeschud zijn! Kom en geniet mee van deze overheerlijke muziek en fijne dans moves!

Woensdag 25/08/2010: Back to school

Dat het einde van de vakantie in zicht is, betekent nog niet dat er in De Nekker geen pret meer kan gemaakt worden! Integendeel, wij geven er voor de laatste keer deze zomer nog eens een goede lap op en hebben voor jullie spetterende waterattracties en springkastelen voorzien! Benieuwd? Kom dan lekker zelf een kijkje nemen en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel