Ingezonden persbericht


Persbericht

Slapen onder de sterren

Op zaterdag 18 juli kan je slapen onder de sterren in de duinen bij Castricum.

Deze spannende excursie wordt georganiseerd door Kennemer Duincamping Geversduin. Onder begeleiding van een boswachter ga je aan het begin van de avond op de fiets of wandelend naar de plaats waar het kamp wordt op gezet. Na het klaarleggen van je slaapplaats, is er een wandeling naar het strand waar er van een zonsondergang wordt genoten. In het donker wandel je weer terug en ga je je klaarmaken voor de nacht.

Onderweg kijken we naar leven in het duin, plant en dier. Ga mee op ontdekkingstocht. De gids vertelt je wat je ziet, ruikt, voelt en hoort. Kleed je goed aan, het liefst de armen en benen bedekken.

slapen onder de sterren.jpg

Om 19.00 uur vertrekken we vanaf de receptie van Duincamping Geversduin. Vooraf aanmelden is wel zo verstandig want vol is vol, er gaan maximaal 20 mensen mee met de excursie. Je kunt je aanmelden via Kennemer Duincamping Geversduin, tel. 0251-661095. Vraag hier ook naar de lijst met benodigdheden. Kinderen mogen mee vanaf 8 jaar en onder begeleiding van een volwassene. De kosten zijn ¤ 18 voor deelnemers van 16 jaar of ouder. Ben jje tussen de 8 en 16 jaar oud, dan zijn de kosten ¤12.
Voor meer informatie zie www.campinggeversduin.nl

Noot voor redacties