Gerard Joling bij exclusieve voertuigenshow CAR FAIR 2010 Alkmaar


De meest exclusieve voertuigen van Nederland

ALKMAAR, 20100601 -- Zondag 18 juli vormt Evenemententerrein Alkmaar aan de Olympiaweg van 13.00 tot 19.00 uur het decor voor een groots evenement met een levendig programma vol motorische rijkdom en entertainment voor jong & oud. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een weergaloos spektakel te worden met ruim 12.000 m2 aan zeer exclusieve voertuigen, TOP artiesten, bijzondere rondritten, fotoshoots, meet & greets, Ferrari-rijden, Hummer-rijden, BBQ catering en voor de "allerkleinste" zijn er diverse kinderattracties zoals een draaimolen, zweefmolen, springkussens en een suikerspinnen kraam.

Neem een kijkje in de meest hypermoderne touringcar van Nederland, The-Experience VIP-Theatre, kruip achter het stuur van een Aston-Martin, De Lorean, Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce of Cadillac.

Voor het eerst wordt de mogelijkheid geboden om tijdens een evenement mee te rijden met één van de vele Hummer- Chrysler of Lincoln Limousines gedurende 25 minuten. Je kan ook meerijden met de "Koninklijke" Cabriolet bus tijdens een rondrit van maar liefst 50 minuten.

Rij zelf in één van de vele Ferrari's of Hummer tegen sterk gereduceerd tarief gedurende 25 minuten, reserveer online op www.carfair.nl

Een goede line-up aan artiesten mag tijdens CAR FAIR 2010 niet ontbreken.

Met optredens van Dewi (Popstars), Jermaine Fleur & Jennifer Terwel (X-Factor), de Noord-Hollandse entertainer Marcel Kramer en een feestelijk optreden van onze topper Gerard Joling. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door RADIO 538.

Geniet tijdens de optredens van een hapje en drankje op ons grote BBQ horeca terras.

Wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal entreebewijzen !!

Voorverkoop.

www.CARFAIR.nl
www.PAYLOGIC.nl
en bij alle 400 Primera winkels.

Ter info.

Er zijn nog enkele gratis standplaatsen beschikbaar voor exclusieve voertuigen.

CAR FAIR 2010 Alkmaar