TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 09-07-2010

Televisie
DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND
Uitzending vanaf zondag 18 juli
Nederland 3 - 20.20 uur

FRANS BAUER ROCKT MET 'KNOCKIN' ON HEAVEN'S DOOR'

Vanaf zondag 18 juli is een nieuwe reeks van DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND te zien bij de TROS op Nederland 3. René Froger, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Jamai, Jan Dulles, Frans Duijts en Syb van der Ploeg vertoeven een week lang in een villa op Ibiza waar ze elkaars repertoire zingen. Overdag zijn ze de beste vrienden, maar 's avonds barst de 'concurrentiestrijd' los. In elke aflevering gaat één van de zangers op zoek naar zijn ideale vervanger. Dit alles wel met een grote knipoog. Middels de' Kop van Jut' wijst hij zijn beste zanger aan.

DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND laten zich van een heel verrassende kant zien en zingen nummers die je normaal gesproken niet zo snel zou verwachten. Wat te denken van Frans Bauer die zijn rockkant laat zien met 'Knockin' on Heaven's Door' van 'Guns N' Roses'. Is de nieuwe Axl Rose opgestaan?

In deze eerste aflevering gaat Jeroen van der Boom op zoek naar zijn 'vervanger'. Jan Dulles trapt af en zingt Jeroens hit 'Betekenis'. Frans Bauer zingt vervolgens zijn versie van 'Knockin' on Heaven's Door' en dit levert memorabele televisie op... Jamai krijgt het nummer 'Een Wereld' toebedeeld en Syb van der Ploeg zingt de Friese versie van de nummer 1-hit 'Jij bent zo'. Frans Duijts moet voor zijn vertolking van 'Het is over' nog even naar het toilet want 'knapt bijna uit elkaar' en dus zingt Jeroen de intro zelf maar, als imitator van Frans Duijts. René Froger sluit deze aflevering af en zingt de medley 'Amor De Mis Amores'/'Laat me'.

Victor Reinier presenteert deze serie van DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND. Aan hem de uitdaging om de zangers in toom te houden én tot grote hoogten te brengen.

Voor meer informatie: www.tros.nl/bestezangers




TROS