Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 18-07-2010

Arrestatie na huiselijk geweld

OOSTERHOUT: De politie heeft vannacht omstreeks 02.00 uur in een woning in de Donkenbuurt een 67-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld. Zijn 61-partner deed aangifte. Ze vertelde dat zij en haar vriend op de terugweg naar huis van een feestje in de auto ruzie hadden gekregen. Thuis gekomen werd ze voor de woning volgens haar aangifte door haar partner tegen haar rechteroog geslagen. Hierdoor viel haar bril van haar hoofd. Een buurman die het incident zag gebeuren kwam naar buiten en riep tegen de verdachte dat die zijn handen moest thuis houden. Het slachtoffer werd door de buurvrouw opgevangen. De verdachte is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.

Arrestatie met verzet in Oosterhouts uitgaanscentrum

OOSTERHOUT: Een 21-jarige Oosterhouter heeft zich vannacht omstreeks
01.40 uur op de Klappeijstraat verzet nadat hij was gearresteerd omdat hij de openbare orde verstoorde. Een van de agenten moest in het ziekenhuis een verwonding aan een vinger laten hechten. De verdachte is vanmorgen na verhoor vrijgelaten.

De agenten zagen dat de verdachte met een andere man ruzie had. De 21-jarige Oosterhouter nam een agressieve houding aan. De agenten gingen tussen beide kemphanen in staan. De verdachte probeerde door de blokkade heen te komen om die andere man te schoppen. Daarop werd hij aangehouden. Hij verzette zich daarbij. Een van de agenten die hem had vastgepakt viel daardoor samen met hem op de grond. Uiteindelijk werd hij overmeesterd en overgebracht naar het bureau. Hij verklaarde vanmorgen dat hij circa tien glazen Malibu had gedronken en dat hij meestal als hij alcohol drinkt juist gezellig wordt. Verder zegt hij dat die andere knaap, die hij kent, hem had uitgedaagd.

Automobilist met 19 flessen bier op

HANK: Een 39-jarige man uit Hank is zaterdagavond omstreeks 18.30 uur op rijksweg A27 betrapt op het rijden onder invloed. Hij viel op omdat zijn aanhangwagen met daarop een motor een afgeplakt kenteken voerde. De bestuurder verklaarde dit onderweg verloren te zijn. Hij blies 480 ugl. Verder vertelde hij de agenten dat hij in de laatste 24 uur voorafgaande aan zijn aanhouding 19 flessen bier gedronken.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 18-07-2010 14:40 | © Regio Midden en West Brabant |