Township Radio ter herinnering aan WK Zuid-Afrika


LELYSTAD, 20100718 -- Het WK in Zuid-Afrika is weer ten einde met een indrukwekkende reeks wedstrijden van Oranje. Tot maar liefst de finale en met een steeds grotere groep Oranjefans. In de stadions maar ook in Nederland. Een uniek cadeau als herinnering aan het WK in Zuid-Afrika is de Township Radio. Townships zijn meestal informele en arme woonplaatsen die je overal in Zuid-Afrika terug vindt.

De inwoners hebben een eigen cultuur, waarbij kunst en muziek een grote rol spelen. Het leven in een township is vaak ontzettend moeilijk, en de inwoners horen heel stoer te zijn. Daarom ziet deze Township Radio er net zo stoer uit. De FM-radio wordt handgemaakt in de Townships uit staaldraad en gerecycled blik (bijv. blikjes cola of andere dranken).

Deze Township Radio is nu te bestellen via www.craftrootz.nl. De WK cadeauset inclusief Township Radio en een gouden voetbalschoen als sleutelhanger kost nu ¤ 57,50 inclusief verzendkosten.

De eigenaren van CraftRootz, Victoria en Marcel Koning, hebben hun jeugd doorgebracht in Zuid-Afrika. Hier zagen ze de creativiteit waarmee kinderen hun eigen speelgoed maakten en ouderen gebruikte spullen hergebruikten. Deze ambacht wordt nu ingezet bij het vervaardigen van unieke cadeaus en give-aways die via CraftRootz.nl te bestellen zijn.





Ingezonden persbericht