Gemeente Lelystad

Schrijf je in voor Summer's Cool 2010

Vrijdag 2 juli 2010

Kinderen die deze zomer niet op vakantie gaan kunnen zich vermaken tijdens Summer's Cool. Summer's Cool is voor jongens en meiden van 10 tot en met 14 jaar die zin hebben in een gezellige week met een mix van leren, fun en recreatie.

Activiteiten

Tijdens het programma doen de deelnemers mee aan leuke en uitdagende activiteiten op het gebied van sport, kunst en cultuur, recreatie en educatie. Samenwerken en plezier hebben staan centraal bij Summer's Cool. Deelnemers gaan `rappen', kruipen in de rol van een verslaggever, gaan sporten, spelen in een team en bouwen aan een weblog.


5-daags programma

Het project bestaat uit een 5-daagsprogramma boordevol uitdagende en sportieve activiteiten en wordt in week 29, 30 en 31 georganiseerd. Het programma vindt plaats op doordeweekse dagen. Elke dag start het programma om 09.15 uur en eindigt omstreeks 16.30 uur.

Inschrijven voor Summer's Cool

De kosten voor een hele week avontuur bedragen EUR 5,00 en ontbijt & lunch zijn inbegrepen. Opgeven voor Summer's Cool is noodzakelijk, want het maximaal aantal deelnemers per week is 20 (vol=vol). De inschrijfformulieren zijn te verkrijgen en in te leveren bij Sportbedrijf Lelystad (Sportcentrum De Koploper), Stichting Welzijn Lelystad of De Kubus. Als de inschrijving ontvangen is, krijgen de deelnemers een bevestiging van het Sportbedrijf.

Data


* week 29 maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli
* week 30 maandag 26 juli t/m vrijdag 20 juli
* week 31 maandag 2 augustus t/m vrijdag 6 augustus

Summer's Cool is een project van de gemeente Lelystad. Sportbedrijf Lelystad geeft uitvoering aan dit project in samenwerking met Stichting Welzijn Lelystad, De Kubus en FlevoMeer Bibliotheek.