Gemeente Hulst

actie in buurtbus

Tassen actie in buurtbus

In de buurtbus wordt willekeurig boodschappentassen uitgedeeld

Op de maandag 19 juli en maandag 26 juli 2010 wordt er een "tassenactie" gehouden in de Buurtbus. Dit is een gezamenlijke actie van de Hulster marktkooplieden, de horecazaken rondom de Grote Markt en de Buurtbus.

Op beide dagen deelt de chauffeur van de Buurtbus willekeurig boodschappentassen uit. Daarin zitten waardebonnen die op de weekmarkt en/of in de horecazaken rondom de markt kunnen worden besteed/ingeleverd.

De 1e tas wordt symbolisch door wethouder Clen de Kraker uitgereikt op maandag 19 juli 2010. Dit gebeurt om 11.05 uur aan de halte van de Buurtbus op de Grote Markt te Hulst.

Sinds medio december 2009 kan iedereen in de gemeente Hulst gratis met de buurtbus meerijden. De Buurtbus (lijn 489) is een bus van Veolia, waarin maximaal 9 personen (inclusief chauffeur) kunnen worden vervoerd.
De bus rijdt van maandag tot en met vrijdag het traject Clinge, Hulst, Zandberg, Graauw, Paal, Kruispolderhaven, Lamswaarde, Kuitaart, Kloosterzande en Ossenisse.
De eerste bus vertrekt om 7.20 uur vanuit Graauw en de laatste bus rijdt tot 17.39 uur met als laatste halte Kloosterzande, Cloosterstraat. De buurtbus rijdt volgens een 2-uurs dienstregeling.