Gemeente Grave

Festiviteiten in Grave tijdens 4-daagse

Het Bezoekersmanagement Grave (SBG) heeft dit jaar, samen met de horeca-ondernemers aan de markt en met de gemeente, de feestelijkheden tijdens de 4-daagse opnieuw uitgebreid. Vanaf maandag 19 juli zijn er de hele week feestelijke activiteiten en muziek in het centrum van Grave in en rondom de feesttent op de markt. De terrassen aan de markt zijn vanaf 9.00 uur âs morgens open. U bent van harte welkom bij deze festiviteiten.

Â

Muziekoptredens markt

Vanaf maandagavond 19 juli is er elke avond een muzikaal optreden geprogrammeerd in de tent. Op maandagavond verzorgt het Vierdaagse orkest een spetterend optreden, op dinsdag staat de band Jersey op het programma en op woensdagavond is er een disco. Donderdagavond verzorgt, zoals jaarlijks gebruikelijk, een van de militaire muziekkorpsen van de 4-daagse, een aantrekkelijk concert op de markt. Dit jaar zal dat de Air Command band zijn.

Â

Vrijdag 23 juli

Vanaf 6.00 uur Doorkomst wandelaars

4-daagse wandelaars (50-km-lopers en militairen) trekken door het centrum van Grave en Gassel op de laatste routedag. De doorkomst wordt muzikaal opgeluisterd door onder andere militaire muziekkorpsen aan de Koninginnedijk, bij de Haven, op de markt in Grave en op het Julianaplein in Gassel. College van B & W staan aan de route op de Hoofdwagt om de lopers aan te moedigen.

Â

Algemene informatie:

Vlaggen: bewoners van Grave en Gassel worden verzocht de vlag uit te hangen.

Markt: de weekmarkt gaat in afgeslankte vorm door. De kramen worden opgesteld in de Hoofschestraat en een stukje van de Hoofdwagt.

Stadhuis open: op vrijdag 24 juli is het stadhuis zoals gebruikelijk, geopend van 9.00 â 13.00 uur.

Niet parkeren: langs de route, de in Hoofschestraat en Hoofdwagt. Woont u aan de route dan willen we u vragen uw auto elders te parkeren. Ook het Hofplein is niet beschikbaar als parkeerterrein.

Markt zondagavond afgesloten: in verband met de festiviteiten wordt de markt zondagavond afgesloten voor autoverkeer in verband met de opbouw van de feesttent.

Â

Informatie Bezoekersmanagement Grave (0486) 4753 00 of Cluster Communicatie en Bestuursondersteuning gemeente (0486) 477 213.

Â

Â

Â