Gemeente Voorschoten

vlietwijk

Rioleringswerkzaamheden Vlietwijk

In Vlietwijk starten op maandag 19 juli werkzaamheden aan het hoofdriool. De firma Van der Wiel voert in opdracht van Grontmij reinigings- en inspectiewerkzaamheden uit. De werkzaamheden worden naar verwachting dezelfde dag afgerond. De werkzaamheden zorgen voor enige overlast.

Rioollucht
De overlast kan bestaan uit een rioollucht. Ook kan het water in het toilet of gootsteen wat omhoog komen of gaan borrelen. Deze rioollucht is eenvoudig te verhelpen door het toilet door te spoelen of de kranen even te laten lopen. Om te voorkomen dat er water op de vloer terechtkomt, kunt u het volgende doen: Sluit de deksel van de WC-pot, leg een oude deken op de deksel en plaats een emmer met water op de deken. Tussentijds kunt u de WC overigens gewoon gebruiken.

Parkeren
Doordat bij de werkzaamheden gebruik wordt gemaakt van grote vrachtauto's kan ook verkeershinder ontstaan. Bij het inspecteren van de putten (de putten met de grote, ronde deksels) kan het voorkomen dat vrachtauto's de inrit een tijdje blokkeren. Houd daar bij het parkeren rekening mee. Parkeer ook niet boven een inspectieput, zodat de put toegankelijk blijft.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Lute van Grontmij. Telefoon: 06 46 61 06. 92.

* 15 juli 2010