Sint Franciscus Gasthuis
* Juli »

* 19 jul 2010

Bekende Rotterdammers worden vriend van Franciscus Vriendenfonds

Het Franciscus Vriendenfonds, de vriendenstichting van het Sint Franciscus Gasthuis, heeft steun gekregen van een aantal bekende Rotterdammers. Marlies Dekkers, Sherita Narain, Hans Schmidt, Jos van der Vegt en Leontien Zijlaard-van Moorsel nemen zitting in het Comité van Aanbeveling van het Franciscus Vriendenfonds.

De leden van het Comité van Aanbeveling dragen het Sint Franciscus Gasthuis een warm hart toe en staan achter de doelstellingen van het Franciscus Vriendenfonds. De stichting richt zich op die extras, die de behandeling en het welzijn van patiënten in het Sint Franciscus Gasthuis bevorderen.

Kinderwachtkamer Spoedeisende Hulp

Op dit moment werft het Franciscus Vriendenfonds vrienden voor een speciale kinderwachtkamer op de Spoedeisende Hulp. Kinderen die naar de Spoedeisende Hulp moeten, komen nu in de reguliere wachtkamer bij volwassenen terecht. Het Franciscus Vriendenfonds wil een wachtkamer realiseren met een kindvriendelijke uitstraling, ingericht met speelgoed en een televisie met dvd-speler. Kinderen kunnen op deze manier worden afgeleid van hun pijn of angst.

Nieuwe website

Het Franciscus Vriendenfonds heeft een nieuwe website: www.franciscusvriendenfonds.nl. Op deze site is onder andere informatie te lezen over de gerealiseerde projecten, zoals het elektrisch vervoer voor patiënten of de interactieve spelcomputer voor kinderen op Locatie Berkel. Tevens biedt de website u de mogelijkheid om u online aan te melden als vriend.