Gemeente Vlaardingen


Rock 'n Ramps smaakt naar meer

19-07-2010 |
Vlaardingen is een gratis muziekfestival rijker. Afgelopen zaterdag vonden liefhebbers van stevige rockmuziek en skaters de weg naar het skatepark op de Deltaweg. Daar organiseerde de Kroepoekfabriek samen met het Bureau Welzijnsprojecten voor het eerst het festival Rock 'n Ramps.
Zes bands, drie skate-activiteiten, creatieve workshops, een barretje, een grasveldje, fijn publiek, de zon en een heerlijke sfeer. Van 14.00 uur tot 20.00 uur werden `vette' stunts afgewisseld door `dikke' bands.

band op festival rock n ramps

Op het podium stonden achtereenvolgens Parkiet on Speed, Roadsign, Maybee, Drunktank, Gio's eyeball en Antillectual. Tijdens deze dag werkten zo'n vijftien vrijwilligers mee aan het succes. Achter de bar, bij de techniek, bij de infotent en bij de publiciteit. "Dit is precies waar de Kroepoekfabriek voor staat" geeft Renske Verbeek, directeur van het cultuurpodium dat begin volgend jaar de deuren opent, aan. "Regionaal talent speelt samen met gevestigde namen en talent achter de schermen krijgt ook de kans zich te ontwikkelen tot organisator, technicus, horecaheld of marketeer."

Meer informatie en foto's: www.kroepoekfabriek.nl

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000