ID&T


Exclusief Mystery Land pack bij Vodafone

Exclusief Mystery Land pack bij Vodafone

19-07-2010 - Vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij Vodafone: het Mystery Land pack icm de Samsung Galaxy S, de Samsung Wave en de Samsung M1. De pakketten zijn uitgerust met een 4 GB of 2 GB geheugenkaart boordevol met unieke Mystery Land.

Samsung Galaxy S
Met de Galaxy S, presenteert Samsung een van de meest moderne Android-toestellen van dit moment. Het 4 inch grootte Super-Amoled scherp is dé blikvanger van het toestel en geeft haarscherp beeld. Het toestel bevat snelle hardware, een 5 MP camera en de laatste software zodat je alles kunt doen wat je van een smartphone verwacht. Revolutionair aan het toestel is de manier van tekstinvoer, Swype. Het typen van een sms of e-mail voelt hierdoor heel natuurlijk aan, omdat het lijkt op het ouderwetse schrijven en is daardoor een stuk minder vervelend om te doen.

Prijs: EUR0 bij een 2-jarig Bel + Sms + Web 200 abonnement Aanbieding: de eerste 12 maanden met 50% korting voor EUR17,25

Samsung Wave
Bada OS is het nieuwste besturingssysteem van dit moment en de Samsung Wave heeft de primeur. Het is ontwikkelt voor een speciale beleving van video en games.
Wil je weten wat het weer wordt, je favoriete TV-programma bekijken, of luisteren naar de radio? Met de vele applicaties uit de Samsung Apps store, waaronder Buienradar, RTL en Radio 538, heb je een schat aan informatie en entertainment binnen handbereik. De ingebouwde Social Hub applicatie brengt bovendien alle e-mail-, instant messaging- en social network-services op één plek bij elkaar.

Prijs: EUR0 bij een 2-jarig Bel + Sms + Web 150 abonnement Aanbieding: de eerste 12 maanden met 50% korting voor EUR14,75

Samsung M1
De Samsung M1 is een stijlvol toestel met touchscreen bediening en ontworpen voor Vodafone 360. Hiermee worden verschillende sociale netwerken op het toestel geïntegreerd. Gebruikers kunnen nu op één plek contacten vastleggen, statusupdates ontvangen en in contact blijven met vrienden op Facebook en Hyves. Het toestel beschikt over HSPA, GPS, 3.2 Megapixel Camera en een mediaspeler. De Samsung M1 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en roze.

Prijs: EUR129,99 + EUR10 prepaid beltegoed