Gemeente Hellevoetsluis


Fotowedstrijd voor Open Monumentendag

Op zaterdag 11 september 2010 doet Hellevoetsluis weer mee met de Landelijke Open Monumentendag. De veelal bijzondere monumenten in Hellevoetsluis staan op deze dag in de spotlights. Het Comité Open Monumentendag koppelt een fotowedstrijd aan deze dag en roept iedereen op om zijn favoriete monument zo interessant mogelijk op de foto te zetten. Daarmee maak je kans op mooie prijzen.

De beste inzendingen zullen tentoongesteld worden tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 11 september 2010 in Hellevoetsluis. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en de prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de Open Monumentendag.

Wedstrijdregels:
Onderwerp van de foto is een monument, een deel van een monument, of ander historisch object in Hellevoetsluis. De jury waardeert een eigenzinnige interpretatie.
Foto's mogen niet eerder zijn gebruikt voor publicatie. Foto's zijn voorzien van naam, adres en leeftijd van de fotograaf, en de locatie van het gefotografeerde monument. Foto's dienen minimaal 300 dpi te zijn en digitaal te worden verzonden. Dit kan per e-mail t.a.v. het Comité Open Monumentendag Hellevoetsluis v.deurzen@hellevoetsluis.nl onder vermelding van Fotowedstrijd.
Foto's dienen uiterlijk 16 augustus 2010 in het bezit te zijn van het Comité Open Monumentendag Hellevoetsluis.

07/19/2010