Gemeente Berkelland

eenrichtingsverkeer op de Driessenweg in Gelselaar

Drie maanden op proef eenrichtingsverkeer op de Driessenweg in Gelselaar

sportcomplex Gelselaar klein
Het college van B&W heeft besloten om bij wijze van proef over te gaan tot het instellen van eenrichtingsverkeer in de Driessenweg en dat voor een periode van drie maanden. In die periode wordt gekeken of de verkeerssituatie verbetert. Daarna zou dan een definitief verkeersbesluit kunnen worden genomen. De proef gaat in op 16 augustus.

Gelselaars Belang heeft een dorpinrichtingsplan opgesteld.. Met het dorpinrichtingsplan geeft Gelselaar haar visie op de inrichting van de openbare ruimte van het dorp, de verkeersonveilige situaties en parkeerknelpunten. Eén van de actiepunten is de Driessenweg.

De toegang tot het sportcomplex is in principe alleen via de Driessenweg mogelijk. De breedte is gering, hierdoor is de situatie ter plekke erg onoverzichtelijk en mogelijk gevaarlijk.

Inzien

De besluiten kunnen met ingang van heden tijdens kantooruren worden ingezien in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 te Borculo. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van Berkelland, postbus 200, 7270 HA BORCULO.