PopCap werkt aan Plants vs. Zombies (TM) voor Xbox(R) Arcade 19/07/2010 15:01

PR Newswire

DUBLIN, July 19, 2010 /PRNewswire/ --

- Volgende aflevering in de blockbuster franchise komt naar de consolemarkt met zeven spelmodi, 21 minispellen en exclusieve multiplayer-actie

PopCap Games, wereldwijd leider op het gebied van gebruiksvriendelijke en onderhoudende "casual" videospellen, heeft vandaag aangekondigd dat het dit najaar Plants vs. Zombies(TM) voor de Xbox LIVE(R) Arcade (XBLA) op de markt zal brengen. Door de geplande introductie, naar verwachting begin september, zal Plants vs. Zombies voor de XBLA meer te bieden hebben dan enige voorgaande versie van de franchise, met maar liefst zeven spelmodi, waaronder twee volledig nieuwe multiplayer modi, 12 unieke achievements en 21 minispellen. Plants vs. Zombies voor de XBLA zal verkrijgbaar zijn voor 1200 Microsoftpunten (US$15.00).

"Met enorm scala aan nieuwe mogelijkheden en een inhoud die exclusief is voor de XBLA-versie, hebben we alles uit de kast getrokken om deze versie uit te breiden en te optimaliseren voor de meest fanatieke spelgebruikers", zei Ed Allard, hoofd van PopCap's wereldwijde studio's. "Met de twee nieuwe multiplayer modi kunnen gamers samenwerken in de strijd tegen de hordes binnendringende zombies, of zij-aan-zij spelen in de Plants vs. Zombies strijd. We hebben ook een 'huis' aangepast voor het bijhouden en bekendmaken van het verloop van het spel, naast 21 minispellen en 12 achievements, allemaal ontworpen om de Plants vs. Zombies-spelers mee te slepen in een spannend spel."

Hoogtepunten van de Plants vs. Zombies voor de XBLA zijn:


- een nieuwe, simpele manier om online de score bij te houden en te delen, waarbij spelers hun eigen huis creëren en in de straat de stekjes van hun vrienden kunnen bekijken!


- De hoogste resolutie onder alle Plants Vs Zombies aanpassingen tot nu toe met 1920 x 1080


- Alle 50 levels van de originele Adventure modus, met Puzzel, Overleven, en Zentuin

Later dit jaar zal PopCap ook een verpakte (box)versie van Plants vs. Zombies voor de Xbox 360 uitbrengen (met complete versies van Zuma en Peggle), evenals een verpakte versie van een nieuw "Spel van Het Jaar" naar het PC/Mac origineel, een beperkt aantal daarvan verpakt met een zombie-figuur! Ze worden beide later in het najaar in de winkels verwacht voor de advoesprijs van US$19.99 per stuk.

Over PopCap

PopCap Games (http://www.popcap.com) is de grootste
multi-platformleverancier van 'casual' videospellen: leuke,
gebruiksvriendelijke en onderhoudende spelletjes die aantrekkelijk zijn voor iedereen van 6 tot 106 jaar oud, en die overal en altijd verkrijgbaar zijn. PopCap is gevestigd in Seattle, Washington, werd opgericht in 2000, en heeft nu wereldwijd meer dan 275 mensen in dienst in Seattle, San Francisco, Chicago, Vancouver, B.C., Dublin en Shanghai. De spellen zijn wereldwijd meer dan 1,5 miljard keer door consumenten gedownload, en het vlaggenschip, Bejeweled(R), is meer dan 50 miljoen keer over de toonbank gegaan. PopCap-spellen worden alom geprezen door consumenten en critici, en gespeeld op het web, sociale platforms, desktopcomputers, een veelheid aan mobiele apparaten (mobiele telefoons, smartphones, PDA's, pocket-pc's, iPod's, iPhone's en meer), populaire gameconsoles (zoals Xbox en DS) en op entertainmentsystemen in vliegtuigen. PopCap is uitgegroeid tot één van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van de videogame-industrie sinds haar oprichting 10 jaar geleden. Als pionier op het gebied van nieuwe spelmechanica, verkoopmodellen, en verspreid over alle mogelijke platformen, van mobiele telefoons tot online en locatiegebonden kansspellen,is PopCap de enige videogameontwikkelaar ter wereld met een leidend marktaandeel over het hele spectrum.

Het PopCaplogo en alle andere handelsmerken die hier worden vermeld en te vinden zijn op www.popcap.com/trademarks, zijn eigendom van PopCap Games, Inc of zijn licentiegevers en kunnen in sommige landen geregistreerde handelsmerken zijn. Andere bedrijfs- of productnamen die hier worden gebruikt, kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars en worden gebruikt ten behoeve van deze eigenaren.

Internationaal:
Cathy Orr
corr@popcap.com
+353-1-646-8107
Internationaal: Cathy Orr, corr@popcap.com, +353-1-646-8107






-