Gemeente Maassluis

Nomineer de vrijwilliger(s) van het jaar 2010

Logo-VrijwilligervhJaar-2PM.jpg

Onder het motto `Op vrijwilligers kun je bouwen' organiseert het Vrijwilligerssteunpunt Maassluis voor de tiende maal de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar kunt u behalve een individu ook een groep vrijwilligers voordragen voor de vrijwilligersprijs van 2010.

Veel Maassluizers zijn actief in het vrijwilligerswerk. Zij zetten zich belangeloos in voor een sportvereniging, school, zorginstelling, kerk of voor één van de vele andere organisaties. Zonder vrijwilligers zouden deze organisaties niet kunnen voortbestaan. Zij zijn dan ook van onschatbare waarde voor de Maassluise samenleving. Reden genoeg om hen in het zonnetje te zetten.

Dit jaar zijn er twee categorieën: individuen en groepen. U kunt dus net zoals voorgaande jaren één persoon voordragen van wie u vindt dat deze als vrijwilliger een bijzondere prestatie levert. Maar misschien kent u ook een groep die dit jaar een bijzonder resultaat heeft bereikt en wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Dan kunt u nu ook meerdere personen tegelijk als groep voordragen (minimaal vier personen). U kunt nomineren wie u wilt, zolang degene zich maar verdienstelijk maakt in het vrijwilligerswerk in Maassluis.

De genomineerden maken kans op een geldbedrag van EUR 1000,-. Dit geld mag de winnaar of groep winnaars besteden aan een vrijwilligersdoel of
-organisatie in Maassluis naar keuze. De bekendmaking vindt plaats op woensdagavond 8 december 2010.

Nomineren is mogelijk tot 1 oktober 2010. U kunt hiervoor een formulier invullen via internet (www.zoekvrijwilligerswerk.nu). De formulieren zijn ook verkrijgbaar bij het Vrijwilligerssteunpunt in de hal van het stadhuis en bij het publiekscentrum. U kunt één nominatie per formulier doen. De bekendmaking vindt plaats op woensdag 8 december 2010 in cultureel centrum Koningshof in Maassluis.