Ingezonden persbericht

THE SOCIETY SHOPopent winkel in Dubai

THE SOCIETY SHOP opent een gloednieuwe winkel in het luxueuze winkelcomplex Dubai Festival City (DFC) te Dubai. De winkel zal worden geëxploiteerd door Al Aqili, een lokale partner in Dubai, welk bedrijf THE SOCIETY SHOP heeft benaderd om de unieke kledingconcepten . Vooral de 'matching stripes' en de 'limited fashion' van het huismerk SOC13TY werden als 'zeer passend bij het eveneens innovatieve karakter van het winkelcentrum' bestempeld. "Het is voor ons een prachtige kans om uit te breiden in een zakelijk zeer interessante regio. We hoefden dus niet lang na te denken of we die kant op wilden komen." aldus Martin Groen (commercieel directeur van THE SOCIETY SHOP). De retailketen wil in de komende drie jaar uitbreiden naar zeven winkels in de Arabische regio.

Dubai Festival City
Het winkelcomplex Dubai Festival City, dat is ontwikkeld in opdracht van Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum (emir van Dubai), is met zijn 525 hectare eigenlijk een stad binnen een stad. Het complex, gelegen aan de Dubai Creek, telt 600 winkels, waaronder 25 internationale flagship stores, een Grand Festival bioscoopcomplex, parkeergelegenheid voor 13.000 auto's en meer dan 100 restaurants, cafés en bistro's.

De nieuwe winkel
Geheel in stijl met het gigantische winkelcentrum, telt de nieuwe winkel van THE SOCIETY SHOP maar liefst 300 m2, met een frontbreedte van 16 meter. De focus van de nieuwe winkel ligt op de afdeling maatwerk; met het oog op de grote potentie hiervan in de regio. Maar ook in Europa is het maatwerk bezig een grote opmars te maken. THE SOCIETY SHOP is in dit veld een van de grote spelers.

Over THE SOCIETY SHOP
Met de oprichting in 1934, is THE SOCIETY SHOP al meer dan 75 jaar toonaangevend op het gebied van herenmode. THE SOCIETY SHOP heeft de volgende merken in het assortiment: Allegri, Lorenzini, Corneliani, Project E, NAPAPIJRI, Roy Rogers, Fred Perry, Burlington, Brioni en huismerk SOC13TY.

Onder de loep
De SOC13TY-pakken zitten vol met innovatieve verassingen. Zo is het krijtstreeppak voorzien van een doorlopende streep op schouders en revers - dit 'matching stripes' concept is gepatenteerd door The Society Shop. Een andere verrassing is het SOC13TY Limited Label dat aangeeft uit hoeveel pakken - nooit meer dan 250 - een serie bestaat. Een maatpak is uiteraard altijd voorzien van het '1 of 1' Limited Label.

WWW.THESOCIETYSHOP.COM

Noot voor de redactie (