Koreaanse autobouwer legt Belgische directeur aan leugendetector

19/07/2010 16:41

PRAVDA - PRESSROOM 80

Antwerpen, 19 juli 2010 - Een Algemeen Directeur aan een polygraaftest onderwerpen met betrekking tot gemaakte beloftes- Het is - misschien jammer genoeg - niet iets dat we alle dagen zien. Autoconstructeur KIA nam echter deze drastische maatregel wél om het Belgische publiek ervan te overtuigen dat haar 7-jarige fabrieksgarantie wel degelijk echt en geloofwaardig is.

Benoît Morrenne, Algemeen Directeur van Kia Motors Belgium, werd in het kader van een opmerkelijke campagne aan een leugendetectortest onderworpen. "Omdat veel mensen het moeilijk hebben met de geloofwaardigheid van KIA's totale fabrieksgarantie van 7 jaar, besloten wij om de Belgische directeur hierover te ondervragen en hem aan een echte polygraaftest te onderwerpen", aldus Ann Hostens van het reclamebureau LDV United in Antwerpen. De test werd uitgevoerd door het erkende Nederlandse bureau Legal Connections en het echtheidscertificaat alsook de resultaten en zelfs de integraal gefilmde opname van de test werden openbaar gemaakt op het internet (via http://www.degarantievankia.be).

De vragenlijst - die op dezelfde website kan worden nagelezen - bestond uit 28 diepgaande vragen met betrekking tot de 7-jarige totale fabrieksgarantie van KIA. Uit het onderzoek bleek dat op alle 28 vragen naar waarheid werd geantwoord door Benoît Morrenne (zie ook 'certificaat').

Live chatsessie

Om de ergste sceptici te overtuigen van de echtheid van de fabrieksgarantie organiseert KIA op dinsdag 20 juli tussen 14u en 15u een live chatsessie met Algemeen Directeur Benoît Morrenne tijdens dewelke mensen hem vragen kunnen stellen. Hierbij zal Morrenne live worden gefilmd en tevens opnieuw aan de leugendetector worden aangesloten.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel