Ingezonden persbericht

Repeat Cashmere trakteert zwangere Doutzen Kroes op unieke Baby Set

Het Friese topmodel Doutzen Kroes verwacht samen met partner Sunnery James over ongeveer zes maanden haar eerste kindje. "Ja, ik word mama. Wat heerlijk hè. Het kindje is heel erg welkom en ik ben zo blij!", aldus de dolgelukkige aanstaande moeder. En ook Sunnery kan niet wachten om papa te worden. Sunnery behoort tot de top van de Nederlandse DJ-scene; zo opende hij onlangs nog het dancefeest Sensation, waar hij samen met Doutzen was.
Het luxueuze label Repeat cashmere, waarvan Doutzen het gezicht is, heeft alvast een speciaal cadeautje, in de vorm van een superzachte cashmere 'Baby Set', samengesteld voor de baby van het Friese topmodel. De Baby Set bestaat uit een mutsje, een paar slofjes en een plaid. De drie lieflijke producten zijn allen licht beige van kleur.

Repeat Group
Het luxe kasjmierlabel Repeat dat in 1995 is gelanceerd is met 2.000 verschillende retailers inmiddels uitgegroeid tot de grootste kasjmier retailer van Europa. Repeat maakt stijlvolle kasjmierkleding, accessoires en homeware voor een betaalbare prijs. Het hoofdkantoor is gevestigd in Genève en rekent Repeat, Joe Taft en Don't Label Me (DTLM) tot haar portfolio. Repeat, dat verkrijgbaar is in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België, UK, Finland, Zweden, USA en Rusland, heeft ruim 50 shop-in-shops in bekende warenhuizen en zes flagship stores.

Diervriendelijk
Repeat's kasjmier komt oorspronkelijk uit Mongolië. De geitjes zijn van nature uitgerust om extreme weersomstandigheden, tot wel 20 graden onder Celsius, te weerstaan. Wanneer de winter verdwijnt en de lente haar intrede doet verliezen de geitjes op natuurlijke wijze hun wintervacht. Deze vacht wordt gebruikt om de heerlijk zachte truitjes te maken. Met andere woorden, Repeat's collecties zijn geheel diervriendelijk.

www.repeatgroup.com

Noot voor de redactie (