Gemeente Hulst

Asfaltwerken in Hulst, Sint Jansteen en Heikant

Asfaltwerken in Hulst, Sint Jansteen en Heikant

Werkzaamheden aan verschillende wegen in de gemeente Hulst

In de periode van 19 tot en met 22 juli 2010 worden er aan diverse wegen werkzaamheden uitgevoerd aan de asfaltverharding.

De Verrekijker te Sint Jansteen

Vanaf maandag 19 juli tot en met donderdag 22 juli 2010 wordt er gewerkt aan De Verrekijker te Sint Jansteen. Ter plaatse wordt de asfaltdeklaag vervangen en aanwezige schades aan de gootconstructie hersteld. De werken vinden plaats in het gedeelte van De Verrekijker gelegen tussen de Brouwerijstraat en de voetgangersoversteek plaats bij Neckermann. Tijdens de werkzaamheden wordt De Verrekijker gefaseerd afgesloten voor het doorgaande verkeerd. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Julianastraat te Heikant

De Julianastraat te Heikant moet worden voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag. Het betreft het gedeelte tussen de Emmabaan en Julianastraat 117 te Heikant. In verband met deze werkzaamheden wordt op maandag 19 juli 2010 de weg gedurende een halve dag afgesloten voor het doorgaande verkeer. Op deze dag worden er freeswerkzaamheden uitgevoerd. Vervolgens wordt op dinsdag 20 juli 2010 de weg opnieuw voor een halve dag afgesloten. Dan vinden de asfalteringswerken plaats. Tenslotte wordt in verband met het aanbrengen van de markeringen op donderdag 22 juli 2010 de weg nogmaals voor enkele uren afgesloten.

Tijdens de werkzaamheden wordt het gedeelte van de Julianastraat te Heikant, en wel het gedeelte tussen Emmabaan en Julianastraat 117, afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Parking Sportlaan te Hulst

Vanaf maandag 19 juli tot en met donderdag 22 juli 2010 wordt een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht op het parkeerterrein naast Den Dullaert te Hulst. Dit betekent dat het parkeerterrein parkeervrij dient te zijn. Het is dus niet mogelijk om tijdens de werkzaamheden op het parkeerterrein te parkeren. Na het aanbrengen van de asfaltlaag wordt de markering opnieuw aangebracht.

Kreekzoom te Hulst

Op dinsdag 20 juli en woensdag 21 juli 2010 wordt er gewerkt aan een gedeelte van de Kreekzoom te Hulst. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag. Voordat de slijtlaag kan worden aangebracht, wordt allereerst de bestaande wegmarkeringen verwijderd. Tijdens de werkzaamheden hoeft de straat niet te worden afgesloten voor het verkeer. Wel zal er enige overlast zijn.

Bij de tijdsplanning van de bovengenoemde werkzaamheden kunnen de weersomstandigheden een rol spelen.