Dura Vermeer

Rosmalen - 19 juli 2010

Start verkoop Rozenhof

Het project Rozenhof in de nieuwe woonwijk De Hoven te Rosmalen is in verkoop gegaan. Dura Vermeer Bouw Rosmalen start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2010 met de bouw van het project.

Rozenhof
Het project Rozenhof bestaat uit 33 waterwoningen welke bekend staat als wonen in een stijlvolle omgeving in een jaren '30 architectuur. De woningen zijn verdeeld in vier typen: van half vrijstaande hoekwoningen tot ruime tussenwoningen met langs- en/of dwarskap. Wat alle woningen gemeen hebben: een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche, een zolderverdieping met de mogelijkheid een dakkapel te plaatsen en voorzien van een zeer diepe achtertuin.

De Groote Wielen
In het oostelijk deel van ''s-Hertogenbosch ligt het plan De Groote Wielen. Hier worden in totaal zo''n 4.300 woningen gebouwd, verdeeld over 6 gebieden. Deelgebied De Hoven wordt een moderne, tuinstedelijke wijk dichtbij het water. De naam verraadt de bijzondere eigenschap van dit gebied: de woningen zijn opgesteld rondom openbare groene hoven. De Hoven is verdeeld in 4 kwadranten, waarvan Rozenhof er een is. Dit is het noordwestelijke kwadrant dat aan de noordzijde direct aan het water grenst. In Rozenhof worden verschillende woningtypes ontwikkeld vanuit een klassieke bakstenen architectuur: ruime, moderne huizen met strakke lijnen, mooie overstekken en fraai metselwerk.