Gemeente Eijsden

Riolering Oost-Maarland

Opstart planvoorbereidingen voor het vervangen van de riolering en het vervangen van verhardingen in de Dorpstraat, Putstraat, Kloppenbergweg en Catharinastraat (ged.) te Oost Maarland.

Hierbij delen wij u mede dat het gemeentebestuur voornemens is om voor het planjaar 2010 te starten met de planvoorbereidingen voor het vervangen van de riolering en de uitvoering van onderhoudswerken in bovengenoemde straten.

Teneinde u als direct betrokken bewoners vanaf het eerste moment bij de planopstelling te betrekken en u de mogelijkheid te bieden om samen met mensen van de gemeente en Haveco Plancoördinatie van gedachte te wisselen over de mogelijkheden, eventuele wensen en aandachtspunten binnen een nieuw ontwerp, nodigen wij u gaarne uit voor een inloopspreekuur dat gehouden wordt op dinsdag 27 juli 2010 vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur in `café/zaal Parasol' Putstraat 41 te Oost-Maarland.

Voor deelname aan deze inloop-dag dient u vooraf een afspraak te maken. Zodoende kunnen wij ervoor zorgen dat er voor iedereen voldoende tijd gereserveerd wordt.

Het maken van een afspraak kan via het algemene telefoonnummer van de gemeente Eijsden (043) 409 52 52.

Ook kunt u uw reactie per e-mail aan ons kenbaar maken via de email adressen info@eijsden.nl of wim.weerts@eijsden.nl

Contactpersoon onzerzijds bij de planontwikkeling is de heer Wim Weerts van de afdeling Grondgebiedzaken, team Openbare Werken, (043) 409 52 78.