Gemeente Eijsden

Stiegel, Drekkesteeg te Eijsden

Verzwaard onderhoud

Om inzicht te krijgen in de toestand van het functioneren van de riolering wordt jaarlijks projectmatig een deel van het rioolstelsel gereinigd en geïnspecteerd. Uit deze inspectieresultaten is o.a. naar voren gekomen dat een deel van het riool in de Stiegel (vanaf de kruising met de Breusterstraat tot aan Olympus) en de Drekkesteeg aan vervanging/onderhoud toe is.

Daarnaast zal gelijktijdig met deze rioolwerkzaamheden het groot onderhoud aan de trottoirs en asfalt- en klinkerverharding in de rijbaan worden uitgevoerd.

Vanaf maandag 30 augustus a.s. zal worden gestart met de werkzaamheden. Deze zullen volgens de huidige inzichten medio oktober 2010 gereed zijn.

Een en ander betekent dat de bereikbaarheid van de woningen of bedrijfspanden in voornoemde straten in deze periode eniger mate belemmerd kan gaan worden.

Wellicht zal dit voor enige overlast zorgen, waarvoor wij uw begrip vragen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw D. Katzschner van de afdeling Grondgebiedzaken, telefonisch bereikbaar op nummer 043 - 409 52 79 òf de heer Weerts eveneens van de afdeling Grondgebiedzaken, telefonisch bereikbaar op nummer

043 - 409 52 78.

Uiteraard kunt u tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, ook een van de gemeentelijke- of medewerkers van de aannemer ter plaatse aanspreken.