Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nederland na WK massaal op vakantie - ook naar Spanje InpakkenenWegwezen.nl ziet record aantal bezoekers

Amsterdam, 19 juli 2010 | Het einde van het WK heeft voor een stormloop aan boekingen gezorgd op menig reiswebsite. De site InpakkenenWegwezen.nl registreerde afgelopen dagen een verdubbeling van het aantal bezoekers ten opzichte van de week ervoor. Vakanties naar Griekenland, Turkije en - ondanks het verlies van Oranje op het WK- naar Spanje blijken het meest populair.

Nu de zomervakantie in de meeste regio's is aangebroken en het WK is afgelopen, gaat men massaal op vakantie. InpakkenenWegwezen.nl ondervond de afgelopen week een toestroom aan reislustige Nederlanders. Mede door het versturen van een WK-mailing met aanbiedingen en het aanbreken van het lastminute seizoen, zijn de bezoekersaantallen inmiddels al verdubbeld. Spanje populair
De belangstelling voor vakantieland Spanje is enorm toegenomen. Eén dag na de finale in Zuid-Afrika werd er op InpakkenenWegwezen.nl een stijging van 167% gerealiseerd op het zoeken naar vakanties naar Spanje. In de eerste dagen na de wedstrijd namen de boekingen naar Spanje met 45% toe.
Marcel Beemsterboer, commercieel directeur InpakkenenWegwezen.nl: "De toename van het aantal boekingen is op zichzelf niet erg verrassend gezien de tijd. Maar als je dan ziet dat Spanje één van de meest populaire lastminute bestemmingen is, blijkt het maar weer dat Nederland helemaal in de vakantie stemming zit en het WK achter zich heeft gelaten!" InpakkenenWegwezen.nl
InpakkenenWegwezen.nl is de grootste online reiswebsite van Nederland waar de consument dagelijks de scherpste aanbiedingen voor vakanties van diverse aanbieders kan vergelijken en boeken. InpakkenenWegwezen.nl is onderdeel van Emesa B.V. dat ook reiswebsites zoals VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl publiceert.