Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MyOffice zet faillissementinformatie in RSS en op Twitter

Rijswijk, 19 juli 2010 - Informatie over Nederlandse bedrijven die in staat van faillissement verkeren staan nu realtime online, in een RSS feed en op Twitter. Bedrijvengids MyOffice stelt iedereen in staat deze dienst kosteloos te gebruiken.

De toenemende stroom van faillissementen in Nederland zorgt voor een grotere vraag naar informatie over bedrijven die zich in staat van faillissement bevinden. Om aan deze grote vraag tegemoet te komen, is er -behalve een zoekfunctie op de bedrijvengids- een RSS feed en een Twitter account door bedrijvengids MyOffice gecreëerd.

Zie:
RSS : http://www.myoffice.nl/rss/ Twitter : http://www.twitter.com/faillietinnl Online : http://www.myoffice.nl/gids/

Over bedrijvengids MyOffice
MyOffice, onderdeel van het bedrijf Channel-index bv, levert sinds 2007 informatie over bedrijven. Dit gebeurt zowel online als offline. Online met de websites bedrijvengids myoffice.nl en adressenbestand.org. Offline, telefonisch, aan particulieren en bedrijven, die meer informatie wensen, dan online beschikbaar.

Het product
MyOffice is een online zoekmachine die bedrijven bij elkaar brengt. De website is een knooppunt van 1.6 miljoen bedrijven dat gestaag blijft groeien. Op de website kan de bezoeker lokale bedrijven vinden, reviews van deze bedrijven lezen en plaatsen en offertes aanvragen. Nu is het ook mogelijk om via de website, RSS en Twitter de status van bedrijven die in staat van faillissement verkeren te volgen.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht