Housenet gaat samenwerking aan met Domeo


DUIVEN, 20100719 -- In Duiven hebben softwareontwikkelaars Housenet en Domeo aangekondigd intensief te gaan samenwerken. Beide bedrijven ontwikkelen software voor de onroerend goed branche.

Minder nadruk op makelaardij
Domeo directeur Jan Bakker: `Domeo gaat verder met het ontwikkelen van webgebaseerde services en legt minder de nadruk op CMS en CRM systemen voor makelaars. Om de dienstverlening aan onze klanten op een goede manier te continueren wordt een samenwerking aangegaan met Housenet.' Domeo maakt onderdeel uit van Avisi, wat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfskritische ICT-oplossingen.

Meer nadruk op makelaardij
Voor Housenet geldt dat zij zich exclusief richten op CMS en CRM systemen voor makelaars. `Deze samenwerking past dus prima' zegt CEO Gerben Nijmeijer van Wazzup Inc, het moederbedrijf van Housenet. `Met onze merken Housenet en Venum bedienen we ongeveer 40% van de Nederlandse makelaars. Door de samenwerking met Domeo kunnen we onze specifieke kennis van software voor makelaars bundelen en tegelijkertijd ons marktaandeel uitbreiden.' Daarmee denken beide bedrijven de dienstverlening aan de ruim 1400 makelaars die gebruik maken van hun software te kunnen verhogen.

Wazzup Inc.
Bestaat uit Venum (CRM voor makelaars), Housenet (websites voor de makelaardij), Bibito (websites voor de Horeca) en Foodz (online restaurants reserveren).





Ingezonden persbericht