Ingezonden persbericht


BackupAgent kondigt volgende generatie Online Backup Software V4 aan Major release wordt gepresenteerd op HostingCon 2010

Delft, 7 juli 2010 - BackupAgent, leverancier van online backup software voor resellers en service providers, plant een major release van haar succesvolle online backup software platform. Versie 4 wordt aangekondigd en gepresenteerd op HostingCon 2010 op 19-21 juli, in Austin, Texas in de Verenigde staten. Versie 4 representeert de volgende generatie van online backup software en behelst significante productverbeteringen om de gebruikerservaring van zowel MKB klanten als BackupAgent's partners te verbeteren.

Één van de meest aansprekende nieuwe features in V4 is de opslag van backup data op basis van retentie instellingen, dit resulteert in een beter en meer consistent gedrag gedurende herstelacties over een lange periode. Gedurende langere tijd zullen backup accounts een gelijkmatiger niveau behouden qua opgeslagen data. BackupAgent V4 komt met een volledig nieuw design van de management console om sneller en meer consistent backup accounts en lopende backups te kunnen monitoren, dit resulteert in een significante reductie van de benodigde beheersinspanning voor resellers.

Andere nieuwe features zijn een uitgebreide folder filter functionaliteit met een standaard filter set om backups van tijdelijke en onnodige data te voorkomen. Daarnaast integreert de BackupAgent client software met Kaseya, door uitgebreide logging in de Windows Event Viewer. Tenslotte zijn Hongaars en Deens toegevoegd aan de software, dit brengt het aantal ondersteunde talen op 10.

Bovenstaande features zijn het resultaat van een intensief proces van klanten feedback waarmee BackupAgent onderzoek deed naar typisch gebruikersgedrag en dit heeft vergeleken met de wensen en ideeën van partners. Gedurende 2010 en 2011 zal BackupAgent meer Cloud-gerelateerde features toevoegen als onderdeel van V4. De software zal in de nabije toekomst Cloud opslagprotocollen ondersteunen en zal de software als API of SDK open stellen voor de integratie met andere diensten.

Over BackupAgent

Het Nederlandse bedrijf BackupAgent is een fabrikant van innovatieve software voor online backup van bedrijfsdata en is snel uitgegroeid tot een internationale organisatie. BackupAgent biedt oplossingen die bedrijven van elke omvang en uit elke sector volledig beschermen tegen dataverlies. Professionaliteit, productkwaliteit en ambitieuze expansiedoelstellingen zijn de belangrijkste kenmerken van het bedrijf. Niet voor niets heeft BackupAgent klanten in geheel Europa en in Amerika. BackupAgent werkt met resellerpartners die BackupAgent-oplossingen onder eigen naam kunnen leveren. Ondersteuning en service zijn voor BackupAgent even belangrijk als productkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in installatie- en onderhoudsservices door gespecialiseerde technici na aanschaf. Voor meer informatie: www.backupagent.com.

Voor meer informatie: