Gemeente Lochem


Bodemsanering Julianaweg Lochem vrijwel klaar

De bodemsanering van het voormalige gasfabriekterrein aan de Julianaweg is vrijwel klaar. Vanaf 26 juli 2010 is de parkeerplaats aan de Julianaweg weer geopend.

Het terrein is tijdelijk met een puinverharding afgewerkt. In het najaar komt er een nieuwe definitieve bestrating. Ook wordt het laatste restje vervuiling aan de zijde van de Noorderbleek verwijderd. Naast en achter het terrein komt gras afgescheiden met een houten hek.

Bedankt voor uw geduld!
Door de bodemsanering konden bezoekers van het centrum Lochem een jaar lang geen gebruik maken van de parkeerplaats. Daarom konden bezoekers tijdelijk onbetaald parkeren aan de Noorderwal. De parkeerplaats aan de Mauritsweg werd uitgebreid. De gemeente Lochem bedankt de ondernemers, werknemers, omwonenden en bezoekers van het centrum voor hun geduld en medewerking tijdens de saneringswerkzaamheden. Het terrein aan de Julianaweg blijft ook in de toekomst een gratis parkeervoorziening. De tijdelijke uitbreiding van de parkeerplaats aan de Mauritsweg wordt opgeheven.