Gemeente Oldenzaal


'Zomer sport en spel' groeit!

15 juli 2010

Kinderen van 5 t/m 13 jaar hoeven zich ook deze zomervakantie niet te vervelen. De sportconsulenten van de gemeente Oldenzaal organiseren van 20 juli t/m 19 augustus voor het vierde opeenvolgende jaar sport en spel activiteiten in drie verschillende wijken. De activiteiten zijn gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. Alle kinderen zijn welkom!

Top 3 beste sportproject van Overijssel
`Zomer sport en spel' was voorgaande jaren een groot succes. Vorig jaar werd de derde prijs voor het beste sportproject van Overijssel in de wacht gesleept. Dit jaar verwachten de sportconsulenten nog meer kinderen en daarom bieden zij meer begeleiding dan vorig jaar. De sporten en spelen zijn gericht op lekker bewegen, samenwerking en vooral veel `fun'. Zo leren de kinderen plezier ervaren in het sporten en buiten spelen. Tijdens de laatste week vindt er, net als voorgaande jaren, per wijk weer een spetterende afsluiting plaats die mogelijk wordt gemaakt door WBO Wonen.

Wanneer en waar?
De activiteiten vinden tot aan het einde van de zomervakantie plaats. Iedere week op dezelfde locaties, van 13.00 uur tot 15.00 uur op een centraal gelegen plek in de wijk:
o De Thij, iedere dinsdag op het speelplein van basisschool De Maten; o in Berghuizen, iedere woensdag op het speelplein van De Leemstee en het aangrenzende park;
o in het Centrum, iedere donderdag op het veldje van de Primulastraat (tegenover Quick '20).
Tijdens de week van de `Boeskool is lös' vinden de activiteiten alleen maandag 9 augustus in Berghuizen en dinsdag 10 augustus in de Thij plaats. Meer informatie: www.oldenzaal.nl/sport.